Categories
Leven Religie & cultuur

Wat is ”de kerk van Satan?”

Iedereen weet dat de Islam, het Christendom en Jodendom als de grootste religies worden geteld. De vijand van deze religies is natuurlijk de Duivel. Wist je dat er internationale, satanistische organisatie bestaat in de vorm van een kerk?

Tja, niet iedere kerk is betrouwbaar. Ga je op zondag naar de lokale kerk, kom je erachter dat het een satanistische instelling is. Dat kan je moeilijk zien hoor. Sommige kerken zijn undercover, dus als een christen zit te bidden in de naam van God, blijkt het dat je een andere God aanbidt. De satanisten zien de Duivel namelijk als hun eigen ‘god’. Op de bovenstaande foto zie je de afgod Baphomet, een afgod. Een trouwe hulpje van de Duivel.

Heb je ooit nagedacht waarom er in de kerk kaarsen worden aangebrand? Vuur trekt slechte geesten aan. En de Duivel kreeg niet voor niets zijn bijnaam ”Lucifer”.

Omgekeerde kruis = Anti-Christ

De elf regels op aarde:

1. Geef nooit je mening of advies als er niet om gevraagd is.
2. Vertel je problemen niet aan anderen tenzij je zeker weet dat ze deze willen horen.
3. Als je bij mensen met een ander geloof bent, respecteer ze dan.
4. Als iemand jou binnen jouw geloof negeert, straf hem dan.
5. Zoek geen seksuele toenadering tenzij je hiervoor een signaal krijgt.
6. Geloof in de kracht van magie, anders zal je nooit kunnen wat je wilt.
7. Koop geen dingen die je niet nodig hebt.
8. Doe kinderen geen pijn.
9. Neem niets wat je niet toebehoort, tenzij het de ander tot last is.
10. Dood geen dieren behalve als zij je hebben aangevallen of voor voedsel.
11. Als je je in het openbaar begeeft, stoor dan niemand. Als iemand jou stoort vraag hem te stoppen. Als hij niet stopt vernietig hem dan.

In Nederland zijn er ook zulke stichtingen. Er is zelfs een speciale hyves-pagina opgericht. In Amsterdam bijvoorbeeld heb je de ”Grotto Magistratis Amsterdam”. Daar geven ze workshops om de kennis en ervaring van beginnende en gevorderde Satanisten te vergroten, oftewel je op zo’n sociale manier aan te trekken zodat je uit eigen wil met hen plezierig verblijft. Onderschat de satanisten niet. De manier waarop ze mensen aantrekken is door aardig en sociaal te zijn. Vroeg of laat zal je van de Duivel houden.

Leuk en lief allemaal, maar ze weten zelf ook dat ze de badguys zijn (dat geven ze toe!) en in de hiernamaals naar de hel gaan. Daar doen ze het toch voor? Samenzijn bij hun God, De Duivel.. die in de hel verblijft?

[ad#468×60 banner]

26 replies on “Wat is ”de kerk van Satan?””

” dus als een christen zit te bidden in de naam van God, blijkt het dat je een andere God aanbidt”. hmmm kdenk dat het meer gaat om je intentie ipv waar je bidt 😛

”Heb je ooit nagedacht waarom er in de kerk kaarsen worden aangebrand? Vuur trekt slechte geesten aan. En de Duivel kreeg niet voor niets zijn bijnaam ”Lucifer”.”
haha echt hee xD

De Duivel is de kerk's beste vriend, zonder hem (te gebruiken om de kerkgangers bang te maken) waren de kerken leeg.

Regel 3 en 4 kloppen niet
3. When in some one elses lair lair show them respect, otherwise dont go there
En regel 4 is het zelfde maar dan bij de persoon zelf thuis

Nergens word benoemd dat het om religie gaat, enkel word benoemd dat het over hun huis/onderkomen gaat

Ik ben op zoek naar een satanskerk in zuid limburg maar ja ik weet niet of iemand hier het weet….

Iemand die een kerk weet in zuidholland of een omliggende provincie ?? Enige satanisten aanwezig hier? Mail me aub.

modern satanisten geloven helemaal niet in de duivel, zij zien hem alleen als een symbool voor kwaliteiten die zij graag zien. als je lid wilt worden van The church of satan dan moet je naar hun website gaan en zelf een mailtje sturen. als je echt een satanist wilde worden en je al had ingelezen in dit onderwerp dan had je geweten dat satanisten het waarderen als je zoveel mogelijk zelf uitprobeert te vinden voor dat je hulp vraagt.
groet

rot allemaal op, is lam is de best we zullen heel europa overnemen. allah moet iedereen vernietigen cie niet moslims zijn bel me op moslim broeders 0703299399

groetjes faizal

Wat een stel stakkers hier….jullie verdoemen jullie zelf. En de islam is een van de laaste religies hier op aarde,en de enigste weg naar de hemel is door Jesus Christus! En de schijver van dit stuk moet eens betere research gaan doen.

Wel weer frappant dat de hardste roepers degene zijn die in vrede zouden moeten leven volgens hun geloof. Het is alleen zo jammer dat de meeste gelovigen onder ons (en dan maakt het soort geloof niet eens uit) niet de moeite nemen om zich te verdiepen in de andere kant, zij horen de naam Satan en het is direct fout. Het zou aan te raden zijn om bijvoorbeeld eens de Satanic Bible te gaan lezen al is het alleen maar om te kunnen begrijpen wat mensen aantrekt of om te kunnen oordelen zoals zij zo graag willen. Nu baseren zij hun oordeel op de mening van anderen, mag ach, dat is eigenlijk ook de basis van hun geloof (ongeacht welk geloof), de mening van anderen.

I tried to write a blog about satanism and i am still working and writing on it, when my blog is finished i will let it print it in bookwork, since i was aged 16 i have been a supporter of the kerk van satan amsterdam, since 1999 i became a member of the church of satan usa since 2002 i became a second degree member named a ‘warlock’, according to psychiatrists i am diagnosed as ‘schitzophrenia’

Dat het christendom verantwoordelijke is voor de demonisering van het gansch oorspronkelijke heidens gecultiveerde pantheon, wordt voor het gemak meer even buiten beschouwing gelaten.
Om nog maar te zwijgen van het geweld en bloedvergieten die het tyrannische christendom in Europa, om hun zogenaamde absolute heilsboodschap te verkondigen, heeft aangericht.

Da zulke bekrompen mensen alles van uit een gekluisterd dualistisch perspectief (goed versus kwaad) bezien, is nog tot daar aan toe, maar dat men daarbij hun eigen schandelijke falen / verantwoordelijkheden niet kunnen / durven onder ogen te zien, is gewoon te triest voor woorden.
En zich hierbij alleen maar vastklampen aan hun verstarde geloofsdogmata..Hallejuhla!

de duivel probeert mensen te vernietigen door net te doen of dat hij het beste met je voor heeft. maar jij zal op het eind je in de steek laten en dan zit je in de hel.
hij belooft ons veel om ons te lokken door onze eigen arrogantie en het beter zijn dan een ander. iedereen (ik ook) wil in het diepst van ons hart beter zijn dan een ander! daarin pakt de duivel ons met zijn falsheid, en geloof me hij heeft echt niks goeds met jou voor en hij probeert je vaak te verzoeken om door hem rijk en succesvol te worden. maar al die rijkdom en succes eindigt altijd in eeuwig vuur! trap dar niet in!
de duivel is een mensen hater omdat god van de mensen houd en daar was de duivel jaloers op. hij wreekt zijn boosheid te wreken op ons en dat lukt aardig door bevolkings- groepen tegen de joden(Gods volk) op te zetten. en christen vervolging neemt ook toe! ik zeg het je : het einde van de wereld zal niet lang meer duren! maar wanneer Jezus terug komt weet alleen God zelf.

Yeah right, and the so called Christians who like to think of themselves as love and light and everything good in the world come from a bloody tradition of slaughter, theft, rape, and genocide in their own right so what was your point again?
Those wars, which you mentioned, are cause dby monotheistic god believers, so think before you blame every conflict in the world on the devil, only when the fanatical, intolerated god believers (actually tyrants) take off their mask, you will see the real DEVI!!

Die gevreesde duivel, die zogenaamd verantwoordelijk zou zijn voor alle euvele verlokkingen der mensheid, is niet meer dan een ingewortelde waan van het christendom, om zwakzinnige, zoals onze Christine, voortdurend angst in te boezemen en geestelijke labiliteit aan te kweken…haar paranoide betoog hierboven spreekt hierin boekdelen, het christelijke vergif heeft haar geest al dermate verdord, dat ze altijd zal terug vallen in degeneratie verschijnsel.
Het christendom is dan ook een parasiterende gifworm, die alle waarachtige vitale levenswaarden ondermijnd en verkankerd, predikingen van deemoedigheid i.p.v. trost, zwakte i.p.v. sterkte, ziekelijkheid i.p.v gezondheid, slaven moraal i.p.v streven naar meesterschap, passieve lafheid ip.v. edele moedigheid…ect.
Maar gelukkig heeft dit geloof zichzelf dermate gemortificeerd, dat het nu allen nog brakke schim is verworden. AMEN!

Ik zit hier op mn kamer en ik heb een leuke vrouw ontmoet. Ik voel twee slechte personen in mn buurt. Deze hebben zogezegd mn lieve vriendin die dus van mij hield in hun macht op de een of andere manier. In het begin werd ze dus voor mijn ogen genaaid en geslagen etc etc . Maar nu zijn er zoveeel smerige gore perverse …..aanwezig die haar nu alleen maar willen pakken en nemen en haar constant uit mn armen proberen te trekken. ik doe dua mn ogen dicht als het weer eens zover is en dan probeer ik haar te redden van deze smerige dingen. Doch echter volgens mij krijgt ze het niet helemaal mee en/of ze schreeuwt om mijn hulp en dan ben ik wakker en is zij volgens mij aan het slapen. Zij zit in een soort van ruimet waar ik niet in kom tenminste niet met het bewustzijn van mn lichaam en geest. alleen met mn geest kaNIK ER ZIJN EN DAN M,OET IK MIJ ENORM CONCENTREREN. dE PERVERSE SADISTISCHE DINGEN DIE ALLEEN MAAR MET HAAR GEBEUREN. zijn te verschrikkelijk voor woorden het wordt steeds erger nu ze …….zogenaamd van mij af is. We hadden samen iets moeten doen waardoor zijalleen nog maar aan mij denkt bv . In het echt fucking super seks zodat deze ervaring sterker is dan die die ze dus daar in die ruimte ervaart. WAT de fuck moet ik nu doen want dit is dus te erg v wooorden. Een vreselijke horrorfilm is nog niet zo erg. Markies de sade is hier nog een lievertje tegen. En ik ben het goede ik ken deze vieze zaken dus niet en ik sta paf en schreeuw het uit van schrik. Doch in mij geen spoortje van angst en ik moet haar hoe dan zien te redden voordat ze haar ziel helemaal in hun macht hebben. ze vraagt bewust en onbewust constant hulp aan mij. Dus aub help mij.

Wat is hier aan de hand ik voel pure slechtheid en probeer haar in mn geest te waarschuwen, doch ze begrijpt het niet en ze gelooft op de een of andere manier die twee geesten of wat het zijn. De een is net een kind maar de smeerlap zelve de andere is mannelijk en schijnt op mij te lijken zodat hij haar verblind. En ik verlies langzaam mijn grip op haar mensne ik word hier knettergek van. wat moet ik doen, mijn n leven interseert me niet zo als ik het hare maar kan rededen. ik geef veel van mezelf maar het moet wel werken. en ik wil gfeen dom commentaar want dit is nu zon drie mnd bezig en ik wil een oplossing. Ik heb geen tijd meer v onzin.

Ik kijk “gewoon” naar anti christ Obama af en toe op de mind control media. Heb daar mijn portie satanisme wel mee gehad.

I say love, no hate, no endless War

Woeps Satanist don’t like that. They want blasphemy, rape, anger, hate, war (Aleister Crowley) Because that’s what their alien rules feed on

Satanist’s are morbid slaves to the reptilians

God bestaat niet en Allah al helemaal niet iedereen die in Allah geloofd zal branden in de hel islam haat mensen nog meer als satan het veiligste ben je als je geen geloof heb kun je ook niet gehersenspoeld worden

ik geloof hier echt totaal niet in want het geloof bestaat maar meer hoeft voor mij gewoon niet want het is te erg en waarom zou iemand daar lid van zijn want kom op satan (duivel) weet je.

ehhhh satan je ma ik vind satan geil en ik kom klaar in de mond van de vriendin van Ari

Leave a Reply

Your email address will not be published.