Categories
Celebs/Models Religie & cultuur The Illuminati

The Illuminati for Dummies – Media en muziekindustrie – deel 4

Vanaf heden zal ik je vertellen wie the Illuminati zijn en wat ze willen bereiken. Op Internet kom je van de raarste dingen tegen die je toch niet snapt, dus ik zal het op een makkelijkere manier uitleggen, vandaar de titel: The Illuminati for Dummies.

Deel 1
Deel 2
Deel 3

Zoals ik het al eerder heb verteld: the Illuminati laat zichzelf herkenbaar maken in de media. Dat kan zijn muziek, films en andere entertainment. Laten we eens leuk beginnen door de wereldbekende film The Matrix te laten zien. Wie zou nou eens weten dat die ”fictie” film eigenlijk de realiteit weergeeft? Er zijn ook gewoon andere films, maar ik koos the Matrix omdat iedereen deze film kent.

http://www.youtube.com/watch?v=te6qG4yn-Ps
Begin v.a. 1:18

Even de belangrijkste stukken van het gesprek tussen Morpheus en Neo citeren.
Mo: ”Let me tell you why you are here. You are here because you know something. What you’ve know can’t you explain, but you feel it. You felt it your life”

Na 1:45 heeft Mo het over The New World Order. Dit is wat hij zegt:
Mo: ”It is all around us. Even now in this room. You can see it when you look out your window. When you turn on your television. You can feel it when you go to work, when you go to church, when you pay your taxes. It is the world that have been pulled over your eyes. Even the truth. ”

Neo: ”What truth?”

Mo: ”That you are a slave, Neo. You like everyone else, born in the bondage. The prison which you cannot smell, taste or touch. A prison for your mind.

The New World Order
De NWO is een wereld gebouwd op illusie en materialisme.
”Live the American dream.”
”The Land of Oppertunity”
”fast food”
”fast life”
”its just business”
”its just politics”

Oftewel, een materialistische wereld vol wereldse genoegens, die je nooit kan begrijpen. Door de bedrog van ”Dajjal” zul je je gehele leven wijden om dit te bereiken. Om ”het” te bereiken moet je deel uitmaken van het systeem. Je moet het systeem dienen. En wat ben je dan? Een slaaf. Net zoals Morpheus het ook vertelde.


07:00> Je wordt wakker
08:00> Je gaat uit huis
08:30> Trein gepakt
09:00> Werken
10:00> Werken
11:00> Werken
12:00> Werken
13:00> Werken
14:00> Werken
15:00> Werken
16:00> Werken
17:00> Werken

Volgende dag weer: werken, werken, werken.
Volgende dag weer: werken, werken, werken.
Volgende dag weer: werken, werken, werken.

Dat is nou de 9-5 mentaliteit, elke dag opnieuw. Je houdt zo de economie staande. Je werkt voor het systeem.

Om te eten moet je voedsel kopen. Je gaat naar de supermarkt of McDonalds. Koopt wat je wilt. Geld gaat terug naar de eigenaar. Daarna ga je weer werken. Je krijgt geld. Je hebt honger, weg geld. Weer werken, je krijgt geld. Je hebt honger, weg geld.

We werken elke dag voor het systeem, maar met het ietsiewat geld die we krijgen spenden we uit aan onze primaire behoeftes. Dat geld krijgt de eigenaar weer binnen. Besef je het al een beetje? We zijn een (moderne) slaaf.



Muziekindustrie

Er zijn veel opties om het systeem van Dajjal/antichrist actief te houden. Sommige delen hebben we al besproken, maar om het genuanceerd te houden zal ik hier later op terugkomen. Een van de meest effectieve instrumenten , is degene waarop we hebben gekozen om te concentreren. De indoctrinatie van de volkeren via de media. De voor-de-hand-liggende- berichten worden telkens op het nieuws geplaatst.

Weinig mensen weten dat er subliminale boodschappen in muziek , reclame, films , cartoons en tv-shows geplaatst worden. Langzaam maar zeker brengen de beroemdheden deze boodschappen over, als ze het weten of niet. Dat wil zeggen dat niet iedere celebrity ervan op het hoogte is dat zij of hij negatieve boodschappen overbrengt. Binnen no time krijgt deze celebrity fans, dus hij/zij wordt een idool. Herkenbaar toch?

De enige wat het occulte hoeft te doen is deze beroemdheden en de industrieën (waar de VIP’s werken) controleren zodat het niet uit de hand loopt. Dit gebeurt al sinds de jaren ’60.

Dit is de afgodendienst (zoek: idol worship)van VROEGER:





etc. etc.

Dit is de afgodendienst van HEDEN:



Orlando Bloom, Johnny Depp, Paris Hilton, Adriana Lima, Beyoncé etc. etc. Iedereen heeft wel een idool.


.. en dan krijg je zulke fans..

Boodschappen
Er zijn 2 soorten boodschappen.
1) voor de algemene, onwetende publiek
2) de diepere boodschappen die door het occulte gecontroleerd worden.

Kan dit ook in muziek voorkomen? Ja! Op het eerste instantie kan het lijken alsof de lied voor een geliefde geschreven is, maar de echte bedoeling is om dajjal en het systeem te aanbidden.

We nemen Britney Spears en dit liedje als voorbeeld. Luister goed: ”I’m a slave for you. I cannot hold it; I cannot control it.
I’m a slave for you. I won’t deny it; I’m not trying to hide it.”

In deze video (2:23) zie je dat ze een slang draagt tijdens het concert. Het is dezelfde lied btw. Iedereen die een beetje algemene kennis heeft over symbolen weet dat een slang. Slangen zijn door hun lang onbegrepen levenswijze en gedrag en hun vermeende, maar vaak overschatte giftigheid een symbool van het kwaad. In de Bijbel duikt de slang zelfs op als een vertegenwoordiger van de duivel in het verhaal van Adam en Eva. Link.

Sommige liedjes zijn helemaal satanistisch. Direct verbonden tussen jou en de duivel. Elke lied controleren heeft geen nut, steek er niet te veel energie in want als ze er zijn is het overduidelijk te zien. Overduidelijk te zien voor de bewuste kijker.


Madonna
Bekijk deze video van Madonna eens.

You only see what your eyes want to see
How can life be what you want it to be?
You’re frozen when your heart’s not open
You’re so consumed with how much you get

You waste your time with hate and regret
You’re frozen when your heart’s not open
If I could melt your heart
We’d never be apart
Give yourself to me
You are the key

Now there’s no point in placing the blame
And you should know I’d suffer the same
If I lose you, my heart would be broken
Love is a bird, she needs to fly
Let all the hurt inside you die

00:53; Net zoals bij djinns (geesten) transformeert Madonna in zwarte kraaien
01:55;En na een tijdje zie je dat Madonna in een zwarte hond transformeert, net zoals de djinns ook kunnen veranderen.
02:10;Madonna doet een Masonic Rituele Dans voor haar meester.
03:10;Ze krijgt haar kracht dankzij de Stirius Ster.
03:23; Ze is in staat om de Dark Energy in haar ziel te absorberen.

Ik zal in het volgende topic verdergaan over deze onderwerp.

[ad#468×60 banner]

Leave a Reply

Your email address will not be published.