De link tussen the Illuminati en auto logo’s

Gepost door Esrarengiiz op 28-08-10 in Leven, The Illuminati

Voor de onwetenden: The Illuminati is een wereldwijde groep die onze wereld reageren. Eigenlijk zijn ze de huidige oprichters van de moderne maatschappij. Ze geloven in het satanisme en dat willen ze ook in de wereld verspreiden, dus zodat iedereen hen en de duiven aanbidt. Of dat men tenminste het atheïsme aanbidt, zodat de Islam, het Christendom en Jodendom geen kans hebben om mensen te laten bekeren.

Maar goed, daar hebben we het vandaag niet over. Een paar weken geleden kwam ik erachter dat deze organisatie alle bekende bedrijven koopt en dan de logo’s veranderd om te laten zien dat deze geselecteerde bedrijven ook bij hen hoort. Hiervoor gebruiken ze (hen) symbolen zoals de zon, piramides, de (koninklijke) leeuw, uil en de afgod Baphomet. Als ik meer logo’s ontdek zal ik ze in deel twee toevoegen.

.. en typ ”Illuminati motor works” eens op Google. Ze hebben the All Seeing Eye in een piramide gestopt. Oelala.


Dodge – Deze hoef ik eigenlijk niet uit te leggen, want Baphomet is overduidelijk te zien. Een geit.


Toyota – .. en opnieuw kan je een geit zien.


Infiniti – Hier is een driehoek (piramide) te zien.


Kia – De letter ‘A’ van Kia is ook een driehoek, oftewel een piramide.


Mitsubishi – Ook een piramide. Ik heb het met zwarte lijntjes het logootje duidelijker gemaakt.


Citroën – Twee driehoeken, oftewel piramides onder elkaar.


Volkswagen – Ok, ik heb het niet goed afgebeeld (dat krijg je als je met Paint werkt, haha) maar hierop zijn drie piramides te zien. Twee achter, één ervoor. Typ ”piramides van Gizeh” op Google voor een duidelijke vergelijking.

Mazda – Een uil!


Peogeot – De koninklijke leeuw is ook één van hen. Let eventueel op andere belangrijke organisaties waarbij de leeuw te zien is.

Ik kwam ook een paar minder bekende auto logo’s tegen. Als meisjeszijnde weet ik niet zo veel over auto’s, maar ik geloof dat het Chinese modellen zijn. Correct me if i’m wrong.


Van links naar rechts, rij 1: 1. Baphomet, 2. Piramide, 3. Piramide, 4. Piramide
Van links naar rechts, rij 2: 1. Twee piramides, 2. (omgekeerde) piramide, 3. Piramide, 4. Twee piramides