Categories
Uiterlijk & gezondheid

Oplossing tegen alopecia areata en kaalheid: knoflook

[ad#125×125 in blogs]

Veel mensen hebben te maken met kaalheid. Ze worden zo wanhopig dat ze dagelijks 3 verschillende soorten pillen en andere medicijnen moeten gebruiken. En het erge hiervan is dat het resultaat niet eens effectief is. Vergeet deze pillen. Ze werken voor geen meter! Ik heb het magische antwoord gevonden, wat gegarandeerd tegen (erfelijke) kaalheid werkt: knoflook.

Wat je moet doen is zeer simpel. Onthoud wel dat je alleen shampoos mag gebruiken waar madeliefjes in voorkomen. Ik geloof dat je dan babyshampoos moet gebruiken, zoals Nivea Babyshampoo. Gebruik tijdens deze proces nooit andere soort shampoos.

Stamp heel veel knoflookteentjes en meng deze met olijfolie. Stop het in een fles, wat je elke zondag moet gebruiken. Zodra het tijd is om te gebruiken moet je 1 eigeel in het mengel toevoegen. Ik raad je ook aan om een beetje biergist, henna en een paar brandnetels toe te voegen (als je het ergens kan aanschaffen). Roer het mengsel stevig en smeer het daarna diep in het haar. Daarna met een handdoek of krant deppen. Het liefst met een krant, want anders krijg je een vieze geur op de handdoeken. Laat het 2 uurtjes inwerken. Dit moet je gedurende 2 tot 3 maanden elke week uitvoeren.

Ik zou graag jouw ervaringen willen horen. Succes!

7 replies on “Oplossing tegen alopecia areata en kaalheid: knoflook”

Most often, hair fall is a direct result of a poor diet and lifestyle. But you will find also other factors like hormonal imbalances, medical conditions or genetic elements. It is greatest to consult a doctor if you think you are suffering from the latter reasons but for that former, natural methods are the greatest to prevent hair loss. Changes in your diet pattern and lifestyle can prove highly beneficial in combating hair fall problem.

in plaats van een keer per week,,kan ook 2 x keer per week gebruiken,,of niet,, graag reactie,,

Reukloze knoflook shampoo gebruik ik al een tijdje. En ik ben meer dan tevreden! Mijn haar is niet alleen opgehouden met breken en uitvallen. Ook de structuur van de haren is dikker en voller op een of andere manier. Het voelt gewoon gezond aan!Zelf gebruik ik de unscented garlic shampoo van http://www.heerlijkhaar.nl (die is ook nog redelijk voor je portemonnee 😉 )

Maakt knoflook je haar echt dikker?
Heb namelijk dun haar waar ik echt depri van wordt

AnneB heeft gelijk. Van knoflook wordt je haar dikker en gezonder. aanrader! Heb website bekeken, mis bestel ik daar ook wel zie dat ze ook scrubs hebben.

Leave a Reply

Your email address will not be published.