Categories
Random stuff

Hoe werden de mensen gemarteld in de Middeleeuwen? 16+

[ad#125×125 in blogs]

De een z’n dood is de ander z’n brood

De middeleeuwen was geen prettige tijdperk voor mensen. Personen die straf kregen hadden te maken met een heftige marteling. Dat werd uitgevoerd op verschillende soorten technieken.

Een groot deel van de bevolking had te maken met honger en een ander deel met de dood. Zou u de mensen begrijpen die wat stalen omdat ze voedsel naar hun gezin moesten brengen? Ik wel. De mensen die wat stalen of iets in dit richting werden zo gemarteld.

.. enkele gereedschappen..

Het naakte slachtoffer werd op het puntje van zijn anus of vagina gelegt. Als hij of zij niet meer genoeg energie had zaten ze erop, waardoor ze na enkele dagen overleden aan bloedverlies.
Dunne en dikke mensen werden hierin gepropt. Dat maakt helemaal niet uit. Het slachtoffer werd ergens opgehangen (vaak aan muren en bomen) waar veel zonlicht kwam. Vogels e.a. vielen zijn uitgedroogde huid aan.
Dit is de pijnlijkste manier: De armen en benen werden vastgemaakt en getrokken. Het slachtoffer verloor vaak zijn organen op dat moment.
Dit gereedschap werd bij vrouwen gebruikt. De borsten werden op een pijnlijke manier gegrepen en van het lichaam afgerukt, waardoor de vrouwen door bloedverlies stierven. Het werd vooral gebruikt bij vrouwen die overspel en abortus pleegden.
Dit puntige gereedschap werd langzaam naar boven geduwd, waardoor het in het lichaam geschowen werd.

Leave a Reply

Your email address will not be published.