Categories
Leven Wetenschap

Varkensgriep vaccinatie: een middel om ons lichaam te betreden?

Volgens de Briste activist/schrijver David Icke worden vaccins uitgedeeld op jonge kinderen en pubers om ervoor te zorgen dat de overheid toegang verleent op ons lichaam. Dit verklaarde hij  tijdens een interview tussen David Icke en B3TA over het varkensgriepvaccin, dinsdag 14 juli 2009

David Icke: ”Dit is erg belangrijk en ik hoop dat dit zich gaat verspreiden via het internet. Zo goed en zo snel mogelijk als het kan. Ik heb dit een tijd aan zien komen. Als je één ding wilt doen in de komende paar maanden ter bescherming van jezelf en je kinderen doe dan het volgende: neem geen vaccin! Vertel het zo veel mogelijk mensen, neem geen vaccin! Ga het internet op en onderzoek het zelf. Ga naar mijn website en bekijk de aanklacht, opgemaakt door de FBI tegen deze groep mensen en organisaties. Dit is het idee:

[ad#125×125 in blogs]

Zij willen het aantal mensen op deze wereld drastisch verminderen. En ze willen ook toegang tot ons lichaam en om die reden het mentaal, emotioneel en fysiek uit balans brengen. Dit is waarom we deze enorme toename van vaccins hebben voor kinderen. We zijn nu op het punt gekomen dat kinderen er 25 of meer krijgen voordat ze 2 jaar zijn. Ja. Dit is in Amerika, Groot-Brittanië en elders. En dit wordt gegoten, het is allemaal stront in een immuunsysteem wat in proces van vorming is. Je hebt een groeiend immuun systeem in ontwikkeling en in de eerste twee levensjaren zeg je: PRIK.. neem wat van dit schatje.

Vaccinatie maakt het menselijke immuun systeem kwetsbaar
We hebben een ongeloof verdedigingssysteem. Het menselijke immuun systeem genoemd. Als dat sterk is en op de effectieve wijze optimaal werkt, dan zorgt het goed voor ons. Het zorgt ervoor dat we aanvallen van buiten weerstaan op het lichaam. Als je het menselijk immuun systeem ondermijnt of als je de normale ontwikkeling tegenhoud zodat het voor het leven ondermijnt is door al die rommel naar twee-jarigen en jonger te gooien, dan maak je mensen kwetsbaar voor ziektes en zullen ze sterven door dingen waar een optimaal werkend immuun systeem makkelijk mee om zou kunnen gaan.

Er is een oorlog gaande tegen het menselijk immuun systeem. Als dat faalt, zullen wij neervallen. We zullen niet lang leven als dat niet goed werkt. Ze vallen de kinderen aan op een hele jonge leeftijd. Daar gaat dit allemaal om op één niveau. Op een andere niveau gaat dit: over het herschikken van de bevolking. Ik zeg geen moment dat er heel veel mensen in één dag omgebracht zullen worden. Dat zou veel te opvallend zijn maar de effecten van dit vaccin, als de mensen er een tijd mee rond lopen, zal zich op veel manieren manifesteren. De gevolgen zullen zich op veel manieren uiten. Het lichaam is een elektronisch, chemisch organisme. Wij noemen dat gezondheid. Als je dat uit evenwicht brengt door chemicaliën toe te voegen en bronnen voor elektro magnetische geleiding, dan verandert de optimale werking en zal het niet meer correct werken. Emotioneel, mentaal of fysiek.

Stille oorlog tegen het menselijke lichaam
Als je de toename van het chemische arsenaal bekijkt voor mensen maar voornamelijk bij kinderen in voedsel, drinken, frisdranken en mobiele telefoons en alles met electro-magnetische straling. Mensen worden gebombardeerd. Er is een oorlog gaande om het bewustzijn van onze kinderen. Een oorlog om het emotionele evenwicht van onze kinderen. Het is verbonden met al die verschillende gebieden met voedsel, drank en vaccins: farmaceutische medicijnen. Ze vinden ziekten uit, zodat er een probleem komt. In dit geval is er geen echt probleem (virus).
Probleem – reactie – oplossing. Neem dit! (vaccin).

De basis is hiervan is een ‘spel’ om onze gedachten. Het gaat om de manipulatie van onze totale waarneming omdat onze waarneming resulteert in gedrag en daden. Als je de daden van iemand wilt beïnvloeden, dan moet je bepalen wat ze waarnemen want dat stuurt de daad aan. De waarneming die ze ons meer dan alles willen geven is: gevaar, gevaar, gevaar. Als je zorgt dat iemand ergens bang voor wordt, dan zullen ze buiten zichzelf op zoek gaan naar iets of iemand wat beschermt tegen datgene waat ze bang voor gemaakt zijn, dus geven ze angst voor varkensgriep. Dan zal men vragen om een redding voor de varkensgriep. Ok, zet de naald er maar in.

De longontstekingen in 1976, de varkensgriep in VS
1976 – varkensgriep – complot. [..] Ga naar Youtube of bekijk de advertenties die in 1976 uitgezonden werden om mensen bang te maken en zich te laten vaccineren voor een epidemie die nooit uitbrak. De gevolgen waren dat er mensen door vaccins stierven. Mensen werden krankzinnig. Ze willen nu hetzelfde op grotere schaal doen. Wat ze doen is simpel.Ze zijn nu hun verschillende test projecten aan het doen. [..]

Bron

Update: de video is privé ingesteld, dus je kan de video hier verder bekijken.

3 replies on “Varkensgriep vaccinatie: een middel om ons lichaam te betreden?”

Zal wel eerst de bevolking bij onze concurrenten Azië en Rusland moeten worden verminderd.
Otherwise you are digging your own hole.

Leave a Reply

Your email address will not be published.