Categories
Religie & cultuur

Waarom zie ik overal obelisk beelden?

Waar je ook gaat, bijna elke land en elk stad heeft een obelisk beeld, maar de vraag is waarom?

Een obelisk is monolitische vierkante, naar boven toe iets dunner wordende zuil of kolom, met een pyramidevormige stompe punt, meestal van graniet gemaakt.

[ad#125×125 in blogs]

Deze gedenknaald werd in de oud-Egyptische cultuur voor de tempels werd opgericht, soms paarsgewijs. Men beschouwt de obelisk als de opvolger van de Benben-steen. De stenen gedenknaald wordt door sommige geleerden gezien als een fallussymbool, anderen zien er de stralen van de zon in. De teksten die in hiërogliefen aangebracht zijn, bevatten meestal de koningstitulatuur van de regerende farao. Het grootste deel van de Egyptische obelisken is vanaf het Nieuwe Rijk te dateren bij verschillende tempels zoals die van Luxor en Karnak. bron: wikipedia

Een obelisk beeld komt dus uit de oude Egypte. Maar waarom heb zie je overal in de wereld deze beelden? En wat is er gebeurt met het volk van Farao? Is de volk uitgestorven net als dinosaurussen of zijn ze over de hele wereld verspreid en verenigd in de Verenigde Koninkrijk???

Je ziet de obelisk beelden overal, maar wat stelt een obelisk beeld voor? Een Obelisk beeld is de symbool van Satan. Hoe kom ik aan deze conclusie?
Moslims gooien stenen naar de obelisk beeld dat de duivel/satan symboliseert. Dit is een ritueel voor moslims die naar pelgrim gaan. Tegenwoordig is het allemaal veranderd in Mekka. Pelgrims gooien geen stenen meer naar de obelisk beeld, maar naar een ander lomp beeldje.

Waarom hebben ze het tijdens uitbreiden niet aan de originele design gehouden?  En waarom zien we steeds meer obelisk beelden overal in de wereld, terwijl die in Mekka verdwijnt? Omdat we stenen naar gooien? Vinden satanistische/Egyptische -leiders dat niet goed? Denk eens over na!

Kijk eens waar ze allemaal Obelisk-beelden hebben. Ze hebben zeker wel eentje in jou stad!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=u0WKtg-qSJg[/youtube]

Wordt wakker mensen! Ze zijn overal!
Obelisk beeld Washington.

[ad#468×60-]

7 replies on “Waarom zie ik overal obelisk beelden?”

Een van de Sultans van het Ottomaanse Rijk had toch een Obelisk uit egypte naar IStanbul genomen ?

Btw, als je nog steeds vragen kan je het beste de documentaire ”The Arrivals” bekijken. Het gaat over de situatie op de wereld en dus niet alleen over Turkije. Zodra je het bekeken hebt zal je alles, maar dan ook alles begrijpen, zoals the Illuminati, religie, de Duivel, atheïsme/Darwinisme,(lichaams)energie, subliminale boodschappen en nog veel meer.

http://wakeupproject.com/VList.asp?Series=1

Ik stuur je de Engelse (en gehele) versie, omdat Youtube de video’s telkens verwijderd. Als je toch de Turkse versie wilt bekijken> http://www.youtube.com/user/arrivalstr#p/a/B0657C088F73BE06/0/QWJVRJtz8mE
Onthoud wel dat er vele video’s bij de Turkse versie ontbreken.

Edit: Ik kwam deze website tegen http://blip.tv/?search=gelenler;s=search;page=4

De volgorde is wat ingewikkeld, maar het is Turks ondertiteld.

sorry voor late reactie, was vergeten dat ik hier had gereageerd.
Maar ieder geval, een Sultan had Cairo verover een daarmee ook Egypte dan had hij vandaar de Obelisk laten meenemen via schepen naar Constantinopel om het daar weer inelkaar te laten zetten. Om te laten zien dat de veroveringen in Egypte, waar ze de Machtige Mameluke Hordes hadden verslagen en vandaar verder gingen naar Ethopie en Tunesie enzo.

Maar volgens was geneen van de Sultan een aanhanger van Mason hoor. Vooral Abdulhamid niet. Hij was de gene die ervoor zorgde dat het Rijk niet verder werd geliberaliseerd.

Kan je toevallig me een mailtje ofsow sturen naar Vatan-Gkhn@hotmail.com als je ant hebt gegeven. Ik weet dat het best veel moeite is, maar zo kan ik verder met je discuseren over dit. Want Ottomaanse Rijk heb ik veel studie uren in gestoken.

De obelisk staat NIET voor satan, de duivel of weet ik veel wie. De obelisk is een verheven piramide – en de piramide stond symbool voor de weg naar God. Waarom zou er een satanisch symbool in het Vaticaan, het hart van het Christendom, staan? Sterker: er staan obelisken in heel Rome.

En ik zal ook maar direct zeggen:
Het pentagram staat ook niet voor de duivel, maar voor Venus en de schoonheid van het menselijk lichaam. Het uiterlijk van de duivel is een variatie op de Griekse God Pan – een man met de poten van een bok en de hoorns van een geit.

Persoonlijk denk ik dat we het eerder kunnen zien als een vorm van marker die de richting aangeeft naar de enlightend one (Amun Ra). De exacte werking van de obelisk valt zwaar in twijfel te trekken. Of het alleen een gedenksteen was of toch wat meer is nog maar de vraag. van alle oude obelisken uit egypte is er bij geen enkele de schuine bovenkant bewerkt met tekens. Misschien vroeger met goud? Goud is een zeer goede geleider van licht/stroom/informatie. wie goed zoekt leest ook dat de pyramide van Cheops in oude tijden de wanden van de koningskamer met zout in te smeren. door beide gangen die tot op heden volgens de meeste geleerde nergens toe dienen zou men wel 2 vormen van vloeistof apart kunnen inbrengen om op een later moment te laten samen komen tot een chemische reactie. Misschien de ark des verbonds in het groot? Wie zal het zeggen de 1e dynasty is graven naar minitieuze informatie.

Nog een geinig en apart feit de bovenkant van een obelisk oogt als een pyramide. Tevens de beste deflectors om radar terug te sturen. Het kon dus ook prima voor navigatiedoeleinden worden gebruikt vanaf boven af. Wie goed doorzoekt leest ook dat in der tijd van koning salomo afstanden werden afgelegd van rond de 800 kilometer per dag.

Niet is wat het lijkt. En satanisch zal ik het inderdaad ook niet zo snel in zoeken. Het verhaal dat masons ermee te maken hebben klopt wel Freemasons waren stone masons. Wie vroeger de kennis had om uit steen te bouwen behoorde tot de elite van de wereld. Steenhouwers waren bijna heiligen. Binnen dit groepje is veel kennis van generatie op generatie doorgegeven. Rond 1700 verloor het ambacht zijn kracht. In de oude tijden bouwden alleen koningen en goeden uit steen in grote bouwwerken. De achrchitecten waren dus ook stonemasons. Ik denk zelf dat de obelisk dus een verwijzing is naar Amun Ra huidig ten dage. Hetzelfde elke mason lodge heeft dezelfde indeling. En bij vele ligt ook een sfinx. Niet zonder rede. Alles is voorbestemd. En ja de cijfers 666 zijn zeker van belang in het grote geheel. Net als tijd loopt het al sinds de mens er is. De abramistische geloven hebben helaas veel toegedekt uit het verre verleden.

Zoals de kerk altijd riep twijfel is het werk van de duivel. Is dat zo? Blijf altijd alert en het is niet verkeerd om data eens te vergelijken door de tijden heen. Noach en zijn Ark. Is dat zo? Ik trek de zondvloed niet in twijfel maar wel de correctheid van Noach en zijn ark. Wie zoekt in summerische teksten om precies te zijn uit het giglamesh epos. Kan lezen dat noach hier zelf verslag doet. Hetzelfde verhaal geschreven in de ik vorm. Zij die twijfelen in de bijbel thora en Koran. U twijfel is niet geheel onterecht.

Geloof is een kwestie van inzicht. Wie zegt dat de aarde niet hol is? en zo kunnen we doorgaan. Germanen waren ook een oervolk. waarvan nog een gedeelte is verhuis en zelfs gevaren heeft naar werelddelen waar men nu nog steeds aan twijfeld. DE rund is heilig in India. Maar ook bij germanen. Geinige beweringen die dus zo alles in twijfel kunnen trekken. Dus er is wel een 1 duidig conclusie te trekken terug naar de obelisk. Weinigen kennen de ware functie.

Weinigen kennen de ware functie…, het laatste zinnetje, heel belangrijk, Zo heb ik via de geometrie een paar belangrijke ontdekkingen tot leven geroepen. Naar mijn bescheiden mening is de obelisk = de steen der wijzen. daarom is het zo moeilijk de steen te duiden. De obelisk zou de verwijzing zijn naar de oplossing van het oudste , tot nog toe, niet opgeloste vraagstuk, – de kwadratuur van de cirkel – het verschil in oppervlakte of omtrek tussen vierkant en cirkel, wat blijkt, dat het vierkant in omtrek net “iets” groter is dan de omtrek van de cirkel, na verder onderzoek heeft het vierkant 51,2 deeltjes en de cirkel 50,2 deeltjes. Dat ene deeltje waarbij de omtrek van de cirkel kleiner is is, de vorm van de obelisk, namelijk de straal van de cirkel, delen wij de hoogte van de obelisk door 8, dan kijgen wij de groote van de voet van de obelisk, wanneer we dan die ,grootte van de voet van de obelisk vermenigvuldigen met 50,2 krijgen we de juiste omtrek van de cirkel. Wat zal blijken dat de obelisk “energie” zal betekenen, dat is de volgende stap.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *