Categories
Politiek The Illuminati

Ataturk was een freemasoner

Whuuuuut? Atatürk een freemasoner? Verklaar dit eens..

Atatürk is de stichter van de seculiere staat van Turkije en gelijkertijd ook de boosdoener van het Ottomaanse Rijk. Ik zal uitleggen waardoor het blijkt dat hij deelnam aan The Illuminate (masonism).

Alatoerka heeft veel ups and downs gehad dankzij onze beruchte term: M-word. Vandaag is het een mooie dag om over de relaties tussen the Illuminate en de ‘heilige’ Atatürk te schrijven. No offensive, het was vast een toffe gast blablabla maar hij werkte immers voor de Baas des Wereld. Maargoed, laten we nu maar eens officieel beginnen:

De korte verhaallijn
The Illuminate werd vanwege twee belangrijke redenen in Turkije voortgezet, namelijk om de snel heersende Ottomaanse Rijk tegen te houden en om zelf op de top van de wereld te staan door alle religies weg te jagen. Vrijwel alle Turken weten dat er indoor spy’s in de schijnwerpers stonden en de Ottomaanse Rijk van binnenuit vernielden. Dit deden ze eventueel om de soeltans te bedonderen met aantrekkelijke vrouwen. De voorgaande soeltans waren erg religieus en konden niet 1-2-3 hun aandacht schenken aan prostituees, maar de nieuwelingen waren veel minder religieus. Ook bidden ze altijd voordat ze gingen vechten met de vijanden. Hierdoor verloren ze geen tot weinig soldaten (voornamelijk bij de kleinere gevechten. De grotere oorlogen waren wat moeilijker) en heersten al gauw over vele landen. De andere landen treuzelden en moesten gelijk een oplossing voor deze ‘plaag’ vinden: The Illuminate was geboren.

De Grieken deden natuurlijk ook mee, want die waren als de dood bang dat de Ottomaanse Rijk de heerser van de wereld zou zijn. Na jaren de Ottomanen van binnenuit te hebben bespioneerd en gewonnen werd een troostprijs aan de laatste Ottomanen gegeven: De Griekse Atatürk

Men zegt dat Atatürk de Illuminate-gebouwen heeft gesloten, maar niets hiervan is de waarheid. Hij heeft ze gewoon laten staan en de Koranscholen gesloten. Ook was de Koran verboden. Ook gehoord van het gezegde: ”Atatürk Kuranimizi toilete atti?” (vertaling: Atatürk heeft de Koran in de toilet gegooid) Dit gezegde hoort niet letterlijk waargenomen te worden. Wat ze hiermee bedoelen is dat Atatürk soldaten naar huizen afstuurde om te controleren of mensen nog steeds de Koran thuis had liggen. De burgers moesten de Koran, verpakt in zakjes, verstoppen in de koeienstal in de vieze mest, want dit was de enige plek waar de soldaten niet keken. Dûh.

De loyaliteitshouding
(Free)Masoners hebben een standaard loyaliteitshouding: hand in de binnenzak. Ook deed Atatürk mee (nee, niet omdat het toevallig mode was ghehe).

Zijn standbeeld doet ook eventjes mee:

Standbeeld
Pardon, zei ik standbeeld? Ik bedoelde standbeeldjes.

Het waren prachtige jaren voor Atatürk om met plezier de ‘ouderwetse’, religieuze regels om te toveren tot een nieuwe vorm van een seculiere staat. Iedereen juichte mee, terwijl ze indirect hun graf groeven. Wég Ottomaanse Rijk, weg rijkdom, weg religie, weg sharia, weg Turkije. Je zou denken dat we het naar onze zin hadden in de tijd van onze soeltans (lees: rijkdom en heerserij) Waarom waren de mensen dan wél tevreden met hem? Hij heeft alles ups and down gedaan en kijk wat we over hebben. Een stukje grond, overgenomen door toeristen. Ook heeft hij de Islam in Turkije verwoest.. Hé, ik krijg een deja vu? Wilden deze badguys niet alle religies laten verdwijnen? Ow, ja.

Heden
The Illuminate heerst tegenwoordig vrijwel over alles wat je bedenken kan: de platenmaatschappijen, media en de kranten, overheden en zelfs onze Google, oftewel het gehele Internet! Zij filteren als het ware alles wat ingetypt wordt op forums, weblogs en artikelen. Onze vaste Alatoerkers weten dat inmiddels ook, want ook wij worden gefilterd. Dat is een reden waarom er zo weinig te vinden is én de dingen die wel te vinden zijn worden expres gelaten zodat je begrijpt hoe machtig en groot ze wel/niet zijn. Jij bent afhankelijk van hen en daar kan je niets aan doen.

Turkije
In Turkije mag je geen ‘slechte’ dingen over Atatürk schrijven want dan bega je een risico: gevangenisstraf. Zij willen dat de burgers ‘dom’ blijven en niets bijleert. En dat lukt ze. Helaas.

De vrouw van Atatürk: Latife
Latife, de echtgenoot van Atatürk droeg een hoofddoek om te laten zien hoe religieus ze als koppel wel/niet zijn. Nadat de seculiere staat werd gesticht deed ze haar hoofddoek af. Bismillah!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=nbunfZNB1dA[/youtube]

Don’t get me wrong: We gaan geen uitzondering maken omdat hij toevallig Atatürk heet. Andere beroemdheden die nog meer invloed hebben gehad waren/zijn ook lid van hen. Ik verzeker u dat zij ons uitlachen omdat er nog steeds mensen zijn die als paarden met kleppen voor hun ogen ‘Atatürk is onze held’ zeggen. Misschien lacht Atatürk ons vanuit zijn graf, weten wij veel.

Update: Oh, gossie. Ik was vergeten om de officiële, erkende website van de freemasoners ook toe te voegen.Voila!

Update II: Hier nog enkele bewijzen dat Ataturk een mason was.

Lijst van Freemasons (wikipedia)

Update III: De betreding van The illuminate in de Ottomaanse Rijk. En Ottomaanse meisjes ná Atatürk.

Update III: in deze video staan er nog meer bewijzen dat Ataturk een mason was.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=4O1MwQMCWMM[/youtube]

Wij willen niet lullig doen, maar mensen willen genoeg bewijzen. Misschien komt er een nieuwe update.

Update IV:  Anit kabir lijkt erg op een mason tempel. Toeval? Denk eens goed na, wordt wakker!

Update V: Bewijs dat hij geen moslim is (Atatürk spreekt in de Parlement van 1937)

[ad#468×60 banner]

45 replies on “Ataturk was een freemasoner”

De volgers van Atatürk zullen hem nog steeds blindelings volgen, ongeacht dit topic.

Ik durf te wedden dat de meeste mensen niet eens de moeite willen nemen om de video’s te checken en het blog te lezen heuheuheu. Cahillik ve Atatürk’e divane olmakda bi yere kadar.

Meeste Turken geilen nog op hem. Maar ze weten niet eens waarom. Ze zeggen dat Ataturk ons gered heeft van de vijanden. Terwijl hij net als trojaanse paard in ons land binnengekomen is en de Ottomaanse rijk vernield heeft.

En Turken die in hem geloven 🙁

UPDATE:

Ik heb een video erbij gezet met documenten die bewijst dat Ataturk een mason was.
—–
Even voor de duidelijkheid. Turkije was/is niet het enige land met een mason leider.

Ook Stalin (Rusland), Winston Churchill (UK), Napoleon (Frankrijk) etc etc waren allemaal een mason leider.

Biz Türk milleti çok gururlu bir milletiz. Bize birisi kazik atsa dair kabullenmeyiz, gururumuz yuzunden.

Ataturken mason oldugunu tum Turkler nerdeyse biliyorlar, yanliz kabullenmek istemiyorlar. “Hayir Hayir atam bunu bize nasil yapar” diyorlar iclerinden. Dislarindan da kufur ediyorlar onlara Ataturkun mason oldugunu soyleyenlere.

Ne garip bir milletimiz var, Allah sonumuzu hayir eylesin. Halbuki kabullensek kurtuluruz suanki masonlardan.

Ben küfür ile kendimi ifade etmeyi çok seviyorum.

Esra sana aciyorum.. Senin beynini yikayan bu ümmetci ile sadece kafani degil beyninide ortmusun..

Biraz interneten arastirmis olsa idiniz zaten AtaTürk’ün 1935 de mason locallarini kapattiginida cok iyi bilirdiniz.. Bunlari geri acan inönü olmustur.. Sizin gibi kus beyninli yobazlar isine geldigi gibi anlar herseyi zaten..

@Kursat
Het is wel duidelijk te zien wiens hersenen gebrainwasht zijn. Ik heb lang genoeg informatie over Atatürk gezocht, mede met en zonder jou. En ik weet genoeg hoe beide kanten v.d. verhaal in elkaar zit. Dat weet jij ook.

En wij weten ook dat hij zogenaamd die ‘locallar’ gesloten én direct heropend werden.

En ik wil graag zeggen dat wij een islamitische Turk zijn. En wij zijn liever moslim dan iemand die een raar geloof heeft zoals jij. De reaguurders hier twijfelen over onze achtergrond, maar wij weten wel beter. Een gebrek bij Turken is zelfkritiek. Als je wat over de Turken zelf zegt ben je fout bezig. Wij, Turken, horen te weten wat er gaande is. Als jij ook zo geobsedeerd bent door Ataturk hoor je beide kanten te leren om erachter te weten of we fout zitten. Waarom is het graf van Atatürk dan omgebouwd als zo’n Masonic Temple? En waarom is hij dan niet begraven maar als een mummie gewikkeld? In plaats van vloeken kan je ook gewoon antwoord geven zodat beide partijen weten wat er niet klopt 😉

[..]Terwijl hij net als trojaanse paard in ons land binnengekomen is en de Ottomaanse rijk vernield heeft.

@Het is trouwens HET Ottomaanse Rijk, leer eerst Nederlands. Bovendien heeft het Ottomaanse Rijk zichzelf opgeheven door de Sevrés akkoorden te ondertekenen. Ataturk heeft dit niet geaccepteerd en in plaats daarvan de Loussane akkoorden losgekregen! Dus niet Ataturk, maar het Ottomaanse Rijk heeft de Turken verraden. Ik begrijp dat jullie dit niet weten, want hier zijn jullie veel te jong voor of jullie hebben het niet onderzocht, dat kan natuurlijk ook. Verdiep je alsjeblieft in de geschiedenis voordat je überhaupt iets erover zegt, want het is duidelijk dat jullie tekort schieten in de kennis over de geschiedenis. Of Ataturk nou een Turk, Keniaan, Jood, Vrijmetselaar of Zulu is is niet relevant, het is een feit: Ataturk heeft Turkije gered van ondergang. Zoals gezegd: Vahdettin (son Padisah) heeft de bezetting (Sevrés) van de Westerse machten geaccepteerd, Ataturk (Loussane) niet.

(ps: ik ben niet eens zo een grote fan van Atatürk als Kürsat of Faruk)

Cem

Ik denk dat Ataturk wel degelijk een Mason was en dat hij machtige status-genoten had..
Dat ”Een man” een land van zoveel verschillende, machtige vijanden kon redden is in mijn ogen niet realistisch, het is mogelijk dat allemaal gespeeld is om het Ottomaanse rijk neer te strijken..
Aldus volgens mijn opinie was in de eerste instantie van de Masons om Turkije te bezet houden door Grieken, Italianen en Russen, Fransen, Britten etc

Maar omdat deze Landen ook hun visie en rijkdom wou vergroten zou dat later veel problemen opleveren voor de Masonic-Orde en dus hebben ze Turken de oorlog laten winnen, omdat Turken toch oh zo loyaal zijn net als de Duitser die hun Leiders zo Heilig zien waardoor ze met de Nazi’s een voorproefje van de wereld-orde zouden kunnen tonen, wat precies eerder met de Turken is gebeurd, qua Ataturk die de verloren land redt..

Het is maar een Theorie, maar als de Masonics echt zulke machten hebben, dan is het al heel lang geleden al gedaan met de Turken en mogen ze lang gaan dromen over hun verloren Ottomaanse rijk

Mijn enige boodschap is leef niet in waan, en ontwikkel jezelf, wees universeel!!

http://www.ulkuculer.nl Schreef:

Haha domme turken hier op deze klote alatoerka
jullie maken zelfs progabanda over koerden ananizi siktimin evlatlari
ataturk was geen masssson pickolar

Kom dan met bewijs en niet met praatjes 😉 Tot nu toe heeft niemand ons wat terug kunnen bewijzen haha!

@trieste gast hier ergens bovenaan

Als Ataturk een moslim zou zijn hadden ze hem niet als een mummy in zo’n vage tempel begraven. De Egyptische Oudheid is de belangrijkste symbool voor the Illuminati, zoals de piramide, zonsymbool e.d.

http://www.delinetciler.net/forum/mustafa-kemal-ataturk/7311-atanin-tabutunun-acildigi-gun-9-kasim-1953-a.html

.. én om het wat ranziger te maken:
http://www.youtube.com/watch?v=HpZhacgHIqA

Lees de onderschrift.

Btw, kan je nooit discussiëren zonder te vloeken? En denk je nou écht dat Harun Yahya gaat bekennen dat Ataturk een mason was? Dat wordt zijn dood of een emigratie naar een ander land. Ik lees vaak Yahya’s verhalen dus denk niet dat ik er niets van afweet. En tenslotte, het is een INTERVIEW, geen bewijs 😉

http://www.ulkuculer.nl Schreef:

Dit bedoel ik nou oglum kijkje bronnen snotneus jij bent iemand die achterlijk is ciao ciao.picko…

Whaha, isine gelmedi 😀 Stuurt hij youtubefilmpjes whahah!
Wist je dat Latife hanim een sabetayist was? Onderzoek een beetje voordat je heel youtube verkent.

Als hij zo’n vrome moslim zou hij geen hekel hebben aan de Koran. Ik verwijs je -opnieuw- naar de laatste video.

@Ulkuculer

Masonnen oftewel the illumnati heeft een doel.
Ze willen een seculiere wereld. (Novos Ordo Seclorum)kijk maar op 1 dollar biljet onder de piramide.

En wat heeft ataturk in Turkije gedaan? Hij heeft “laik Turkiye cumhuriyeti” opgericht. Vertaal het een in Nederlands. (Seculiere staat Turkije)

Wat wil dat zeggen? Een seculiere staat of wereld is een wereld zonder een geloof. Zodat iedereen deccal gaat aanbidden.

Ze doen dit al eeuwen! Word wakker man! Ik weer dat het moeilijk is, maar jij denkt dat jij de beste weet door je ego. Je kan niet zoveel informatie binnendringen. Je hersens willen het niet geloven. Probeer eens een keer nuchter na te denken. Zet de puzzel stukken bij elkaar.

Bekijk AUB! deze documentaire. Maar echt AUB! http://www.wakeupproject.com/VList.asp?Series=1

Na het bekijken van deze documentaire ga je beseffen dat we allemaal belazerd zijn. We leven in een neppe wereld.

Toen ik hoorde dat Ataturk een lid van the illumnati was geloofde ik ook niet. Maar na wat research kom je vanzelf erachter. Dit is echt een grote spel. Ik probeer je niet over te halen. Ik probeer mensen wakker te maken!

Na het bekijken van al die parts van The arrivals mag je zeggen wat je wilt. Maar je gaat wakker worden.

Yemin ederim izle anliyacaksin bizi!

@ulkuculer

Je kan niet zonder schelden he? Ik stuur je niet alleen Turkse bronnen maar ook buitenlandse bronnen. Ze bewijzen alles.

Meeste bronnen worden ook uit de Koran gehaald. Ze worden niet zomaar geschreven.

Jij kiest Turk zijn en dan pas moslim zijn. (tenminste ik twijfel dat je in god geloofd)

Als je niet normaal reactie kan schrijven mag je oprotten. Je laat met schelden zien dat je zwak bent. Bekijk aub mijn bronnen die ik jou gestuurd hebt. Ze zijn door verschillende imams bij elkaar gebracht.

Ulkuculer is na spammen en schelden gebannen. Hij mag nooit meer op Alatoerka komen.

Hij weet niet hoe ernstig de situatie is. Onze wereld wordt geregeerd door deccal. Waarom wilt hij niet toegeven dat Turkije geregeerd is/word door een groep masonnen.

Ataturk heeft net als Napoleon seculiere staat opgericht. Turken hebben de oorlog zogenaamd gewonnen. Terwijl masonnen ons allemaal belazerd hebben. Wij denken dat Ataturk onze redder is. En dit willen de Turken behouden. Mensen kunnen de waarheid niet verdragen. Ze willen het tegendeel bewijzen met schelden.

Ik hoop dat ulkuculer ooit de waarheid gaat accepteren.

Hey, ik zag deze site per ongeluk toen ik wat research deed.
En wat jullie hier hebben staan heeft mij echt verward Vallaha. Ataturkcu zaten degildim, kalbim yuregim Osmanli Emperatorluk icin otuyor.
Ama Ataturk Mason oldugunu …… wauw yani.

Dayimdada supeleri vardi, hij zei ook dat hij vermoord is, waarschijnlijk door Mason zei hij.
Weten jullie misschien antwoord daar op of niet? Waarom hij opeens dood is gegaan?

En nu jullie dit weten, en zoveel over deze onderwerp weten, wat gaan jullie eraan doen ? Gwn zo achter pc zitten en hopen dat er meer mensen net als ik per ongeluk op deze site komen ?

Graag jullie ant

@Gokhan.
Atatürk is niet vermoord. De reden dat hij overleed was alcoholvergiftiging. Atatürk heeft nooit de mason localar gesloten. De enige wat hij deed was een brief sturen naar de eigenaren van de localar waarop ”sluit de deuren zelf, want als de overheid dat doet kan het nooit meer heropend worden”. En zoals je het vast zelf ook weet, zijn zij gewoon aan het werk in Turkije. Oftewel: Atatürk heeft juist de masonners in Turkije laten verenigen.

Wij schrijven wel vaker onderwerpen zoals the Illuminati op deze website. Er komen gewoon bezoekers om meer informatie te krijgen over deze duistere organisaties. Dat is natuurlijk de enige wat we kunnen doen.

Hmmm….. daar heb je wel gelijk in. Maaruh, mag ik een bron over het Mason Localar, dat Ataturk dat zei zeg maar.

Yani, ik geloof het niet 100%.
Was geen 100% Ataturk fan, maar ik wil alles meer zkr weten.

Want als al deze informatie klopt, dan klopt onze geschiedenis niet in de 1WO, en de mensen worden voor niks gedoctrineerd in Turkije.

Daarom zei ik ook is dit alles wat jullie doen. Want als jullie het 100% zkr weten, moet je niet wachten totdat er meer bezoekers komen, je moet op die mensen af gaan, al het bewijs die je verzamelt hebt, de connecties die je gemaakt hebt in je bewijs moet je laten zien zodat Turken, het Ataturk gevoel kwijt raken, terug naar het Osmaans gevoel gaan, en ervoor zorgen dat het Osmaans familie terug kan keren naar Turkije om te regeren.

Biraz abartikda ama, je moet ergens beginnen, mis zijn jullie het wel het begin dat een kettingreactie laten veroorzaken.
Dus wordt meer actiever in de wereld.
Maar doe het voorzichtig, in Turkije kan je gevangenis in gaan, hier in elkaar geslagen worden etc…

Maar geef mij bron, want ik ben na dit ook allemaal begonnen met onderzoek maar vooral over het oorlog hoe die is afgelopen hoe ze gestreden hebben en het tactiek dat gebruikt werd.

Hallo Gökhan,

Hier heb je paar video’s waar je ziet dat Ataturk Mason was. Het zijn bestanden waar meerdere mason-leiders inkomen.

En kijk deze video nog…

En helaas kunnen we niet veel doen. De Turken accepteren de waarheid niet. Niet alleen Turkije zit in de problemen met masonen, maar de hele wereld. Alleen een heel klein groepje weet wat de doel is van Illuminatie (mason). Als je arrivals kijkt kan je meer info krijgen + zelf onderzoeken

Als ik eerlijk mag zijn, dit zijn geen concrete feiten over dat.
Ik vroeg feiten of die Localler waar je het over hebt niet dicht waren door Ataturk.
Dus Documenten, Zwart wit fotos dat uit die tijden dateert, filmpjes of wat dan ook.
Een intervieuw, of die vorige filmpje is niet voldoende.

En man die beton steeds zegt, zegt mijn vader ook, als hij in Konya is waar hij meer veiliger is van de Politie dan in andere provincies.

Bij die eerste video vond ik die laatste paar min echt interessant over zijn Hoca en zijn begraafplaats.

Feiten zoek je eigenlijk zelf op. Meeste dingen worden geheim gehouden, je kan moeilijk een bestand vinden. Daarom moet je langzaam puzzelen om de feiten te vinden.

Niet elk gevonden bron is goed, daarom moet je telkens combineren of schrappen.
Als je the arrivals bekijkt kan je sneller en beter achter de waarheid komen, omdat je daar echt veel leert. Je kan dan zelf makkelijker onderzoeken en beter nadenken.

Je gaat de masonnen na arrivals echt overal zien.

Zelfs op de politie logo’s van Turkije zie je mason symbolen. Dat betekent dat ze echt overal zijn en niet alleen in de loca’s.

Bedankt voor je intressante uitleg, ik ben bezig met een video over de Freemasons, wanneer k klaar ben met de video zal ik een link plaatsen.
video is wel turks.

Ataturk is ”helaas” een vrijemetselaar
hij staat op de site van Famous Masons: http://rsmasons.netfirms.com/famous.html

Beste Erkin Yucel,

Wij zullen met geduld op uw video wachten. Kunt u geen Nederlandse ondertiteling onder zetten, want dan kunnen we het op de homepage plaatsen?

Gr.

.Niemand heeft ooit beweerd dat Ataturk perfect zou zijn. Alhoewel hij in Turkije bijna is geaccepteerd als een heilige, is hij het niet. Het is en blijft een mens. Dat vergeten mensen soms wel eens. Maar ondanks zijn slechte daden – ja, ik erken dat die er ook zijn – zijn zijn goede daden superieur. Mensen praten altijd zo lichtelijk over hem. Zo van ‘Ja hij mag Turkije dan wel gered hebben maar hij heeft ook zus en zo gedaan’. Dude, hoor je wel wat je zegt? Hij heeft Turkije gered! Of wil je mij vertellen dat je liever had geleefd onder Franse, Armeense, Griekse of Koerdische (Ik weet niet waar uit Turkije jij vandaan komt, vandaar) controle? Ik zal je een voorbeeld geven van de streek waar ik vandaan kom. Toen de vrede van Sèvres was ondertekend kwam Adana onder Franse controle. De Armenen gebruikten deze situatie om de Turken aan te vallen, met behulp van de Fransen natuurlijk. Ik ken tig verhalen van mijn opa en oma over hoe de Armenen Turken levend verbrandden in broodovens en hoe ze vrouwen verkrachtten. Stel je voor dat je in die tijd had geleefd, en je na zoveel vernederingen een leider krijgt die je red uit die situatie en Turkije weer onafhankelijk maakt? Ik kom uit een alles behalve moderne familie. Sterker nog, de Varsak Turken (wat ik ben) behoren tot het meest achtergestelde volk in Turkije. Nog erger dan het oosten van Turkije. En ondanks dat werd Ataturk gezien als een held. Mijn opa kan zich nog herinneren hoe kapot de familie wel niet was toen ze hoorden dat Ataturk was overleden. Ik bedoel, verplaats je in die mensen van toen.

Owja , Kom met feiten dan hij een mason is mafkees iedereen kan zo een youtube filmpje plaatsen en dan keihard schreeuwen ja hij was een mason….. Maargoed ik wist wel dat 60% vande Turkse volk dom is net als deze snotneusje,…

Als ik een keuze moest maken zou ik het liefst tijdens de Ottomaanse Rijk willen leven. Ik begrijp niet dat mensen ons niet als Turken zien, we zijn gewoon volbloed Turken. Anyway, Dankzij Ataturk zijn we nu de kontenlikkers van Israël en Engeland geworden. Hij heeft Turkije helemaal niet gered. Hij wist vanwaar onze vijanden kwamen. Goh, als je samenwerkt met de vijand weet je dat natuurlijk wel. That makes no sense. Hoe had hij het anders kunnen weten? Zijn zesde zintuig gebruiken zeker?

Onderzoek eens hoe Napoleon de oorlog won tussen de Engelsen en Fransen. De eerste slag verloren de Engelsen, want ze beseften niet dat de Fransen zo sterk zouden zijn. Daarna stuurden ze een undercover persoon in het leger af en ook Napoleon wist waar de vijand zou verschijnen. Ook hij wordt als een held gezien. De geschiedenis herhaalt zich keer op keer. In Frankrijk ziet men Napoleon net zo’n belangrijke figuur als Ataturk. Dacht je dat dit de eerste keer was?

Wist je dat niemand -in de tijd van Ataturk- de Koran mocht lezen? De mensen moesten het boek, verpakt in plastic, verstoppen onder de koeienmest omdat dit de enige plaats was waar de soldaten niet inkeken. ”Ataturk Kurani Tuvalete atti.” Verklaar dit eens! En bekijk de onderstaande video eens. Ataturk zelf vertelt gewoon dat -ie niet in heilige boeken gelooft. Waarom zou je iets ontkennen omdat het toevallig van een website genaamd Youtube komt? Als ik Turkvid.com liet zien, zou je dan het wel serieus nemen, ongeacht de inhoud hetzelfde is?

Wist je dat de eerste alcoholfabriek na Ataturk kwam. Ow laten we niet vergeten dat hij overleed door te veel alcohol! Hij heeft niets te maken met het geloof, en dan vind ik het terecht dat mensen een hekel aan hem hebben.

Waarom droeg zijn vrouw eerst wel een hoofddoek en nadat mensen hem hadden geaccepteerd ineens niet meer? Hij wou een staat zonder religie en kreeg dat. Turkije is al jaren een seculiere staat. Zogenaamd modern? Vond hij de Ottomaanse Rijk niet goed genoeg? We waren de rijkste en machtigste land ter wereld. En kijk eens wat we nu zijn.

Als de overheid de mason localar zou sluiten, zou het nooit heropend kunnen worden. Devletin kapatigi tekrar açilamaz. Waarom denk je dat de masonlocalar na zijn opkomst opnieuw heropend werden? En wist je dat veel Koranscholen gesloten werden?

In Turkije komt iedere persoon die wat over Ataturk te zeggen in het gevangenis terecht. Snap je nou niet dat de volk dom wordt gehouden door de overheid en leger?

Ik kan zo wel uren doorgaan, maar of dat nut heeft? Je hoeft niet furieus te worden nadat je deze tekst hebt gelezen. Ik ken veel mensen zoals jij die het na een tijdje accepteren. Zij weten dat hij een mason is maar blijven hem trouw. Op zich geen probleem, maar vergeet niet dat ze onze vijanden zijn. Als je alatoerka.nl vaak bezoekt zal je merken dat we het niet slechts over Ataturk hebben. We hebben het over de gehele organisatie. Weet je, we zijn niet dom of wat dan ook. Als je iemand niet gelooft betekent niet dat diegene dom is. Als er zo’n ophef gemaakt is, betekent het tenminste iets. Iets wat de Ataturk-die hards kunnen laten nadenken over de geschiedenis. Come on, hoeveel weet jij nou over Ataturk? Was jij er toen bij?

Recap tayyip erdogan werkt ook met joden niet samen dat hij zijn doelen heeft berijkttt – dat jullie niet van politiek begrijpen moeten jullie ook geen zulke achterlijk topic opnenen.

kurdlar vadisi gok girsin kizil ciksin serefsizler osmanli imparotulugu yikildi ve turkiye yeni sistem kurmasi lazim kendini geslitirmek icin ataturk gavurlara sole dedi sizin gibi olmak istiyoruz dedi cunku dusmanlari birazda bole durdurdu …..

kurdlar vadisi
http://www.youtube.com/watch?v=SL-9mUigeFk

Edit zibidi: je waardeert onze bronnen niet waar Ataturk zelf vertelt dat -ie niet gelovig is, maar stuur ondertussen wel een serie KV op jullie af. –

@Lan salak

We weten dat ieder leider met hen werkt. Waar las je dat we Erdogan steunen? We maken niet zomaar topics aan. Blijkbaar weten we veel over zulke onderwerpen.

Ow ja, waarom beantwoordde je mijn vragen dan niet? Enne.. vloeken is geen antwoord, jij vieze varken.

Allaha bile hevale etmiyorum seni, ne bok yiyorsaniz yiyin ve halen oyle devam edin.