Categories
Liefde

Wat als de mannenpil komt?

Mannen, wees op uw hoede!

De enige mannelijkheid wat we hadden wordt ook al van ons afgepakt. Er wordt al ruim 30 jaar over een zogenaamde ”mannenpil” gesproken, maar sinds enkele jaren is de farmaceutische industrie veel actiever dan voorheen. Deze anticonceptiepil zal spoedig op de markt liggen en de vrouwen kunnen niet wachten om de pil naar ons af te schuiven. Zij vinden dat wij ook het verantwoordelijkheid hebben om een anticonceptiepil te slikken, zodat de vrouwtjes niet zwanger kunnen raken. Is dat wel zo slim?

Wij, mannen, moeten ergens onze mening dumpen zodat iedereen begrijpt dat mannen niet geschapen zijn om zo’n pil te slikken. De huidige pil voor vrouwen biedt 99,9% bescherming tegen zwangerschap. Personen die het nóg veiliger willen doen, volgen de Double Dutch-methode; dé pil en condoom in één. En dan komt deze mannenpil ook eens een kijkje nemen. Overdrijven is ook een vak. Wat komt hierna? Dé vrouwenpil, mannenpil, condoom en vrouwencondoom in één om 399% veilig te doen? Alsof het bijna taboe is om een kind te krijgen.

Mannen worden heden vaker als een vrouw gezien, nou ja: meer als een clown. Dat komt vooral doordat de markt rare spullen uitbrengt zoals de mannenbeha en mannenstring. Ook worden we door de maatschappij gedwongen om er verzorgd en ijdel uit te zien. En ja hoor, dan moeten we natuurlijk de crème en mannenmake-up bij de hand hebben. Ik wil niet meer een gladgeschoren sixpack hebben en soms mis ik mijn dikke bierbuik maar dat mag natuurlijk niet meer van mijn vrouw, want zij wilt dagelijks met een gladjanus slapen en opstaan. Wij worden stap-voor-stap veranderd in iemand die we niet zijn. De mannen die het prooi zijn geworden van de niet-tegen-te-houden-maatschappij en heersende vrouwen verliezen al snel hun ware aard, zoals deze vage gast. De vrouw neemt de wereld over. Wie durft ‘Stop’ te roepen zonder de mond te laten snoeren?

We hebben nog onze enige mannelijkheid, namelijk onze vruchtbaarheid, in handen. Gun ons enige waarde  en laat ons geen ‘mannenpil’ gebruiken die vol zit met vreemde, hormonale aspecten. Ik smeek het je, vrouw.

[ad#468×60 banner]

9 replies on “Wat als de mannenpil komt?”

“iedereen begrijpt dat mannen niet geschapen zijn om zo’n pil te slikken.”

Zelden zo’n bullshit gelezen.

Alex Schreef:

“iedereen begrijpt dat mannen niet geschapen zijn om zo’n pil te slikken.”
Zelden zo’n bullshit gelezen.

Voor jou mag het dan ”bullshit” zijn; voor een ander is het een eigen mening/realiteit.

Oh dus de vrouw moet alle ellende dragen? Wat voor soort mensen zijn jullie?!

Alex Schreef:

et dan ”bullshit” zijn; voor een ander is het een eigen mening/realiteit.

Wij, vrouwen, zullen een kind negen maanden moeten dragen en niet jullie. Één fout van ”jullie” betekent voor ons veel consequenties. Als de pil slikken een ellende moet zijn, slik ik het liever dan een baby moeten baren omdat mijn echtgenoot de dagen niet goed bij houdt. Mij niet gezien!

Haha, eerst werden vrouwen jarenlang getreiterd door de druk om ijdel en mooi te zijn en hun lichamen vol te stoppen met hormonen. En nu eindelijk mannen ook!

Eindelijk hoeven vrouwen hun lichaam niet meer af te peigeren met hormonen maar kunnen mannen dat eens op zich nemen. En je zult zien dat het over een paar jaar normaal is. Net zo normaal als vrouwen die hun lichaam verpesten met pillen! (Ik hou niet van dikker wordende opvliegende geen sex drive hebbende jankende vrouwen waarbij het aan de pil ligt. Stop dan gewoon met die hormonen en wees gelukkig.)

Ik ben het met je eens Alex. Vrouwen hoeven niet alle ellende te dragen.
Tevens kunnen vrouwen net zo goed de pil vergeten en de man staat dan net zo hard voor een verrassing…

je hebt ook verschillende opties dan alleen de pil en condooms he, hebben jullie geen biologie gevold op middelbare school 😛

Leave a Reply

Your email address will not be published.