Categories
Wetenschap

Raken de mannen op?

De wetenschappers zijn heftig aan het discussiëren omdat het blijkt dat mannen tegenwoordig minder ‘mannelijke’ sperma produceren.

De experts zijn er van overtuigd dat dit probleem even zwaar meetelt zoals de verwarming van de aarde. Deze bespreking gaat namelijk over de volgende generaties, want als er niet genoeg mannen op de aarde leven zal de mensheid vroeg of laat uitsterven.

Volgens de onderzoekingen hadden de mannen in het jaar 1950 rond de 250.000.000 sperma. Jammer voor ons, want sinds de mannen teveel slechte hormonen inslikken en stress hebben is het aantal hoeveelheid sperma gedaald naar 20.000.000. Dit is een verschil van 230.000.000!

Ook kwamen de experts erachter dat 1 op de 5 mannen tussen 18-25 geen vruchtbare sperma heeft. Dat betekent dat zij onvruchtbaar zijn en geen kinderen kunnen maken. Volgens de gegevens van de Wereldgezondheidsorganisatie volgen 40% van de koppels een therapie om de vruchtbaarheid tegen te houden. De chromosoom ‘Y’ (die de mannelijke vorm creëert in de DNA) wordt ook steeds maar minder en minder.

Professor Niels Skakkebaek van de Deense Kopenhag Universiteit verklaarde dat als dit probleem voortduurt er geen mannen meer zullen overblijven en dus uitsterft.

[ad#468×60 banner]

6 replies on “Raken de mannen op?”

Hmm, in de Islam is dit één v/d vele kenmerken over de Dag des Oordeels

o.a. een strakke broek of een mobiele telefoon in je broekzak hebben een negatief effect op de productie van zaadcellen, ook alcohol frisdrank en roken hebben invloed op de hoeveelheid en kwaliteit van zaadcellen. bij kwaliteit moet je denken aan geen of slecht bewegende zaadcellen en zaadcellen met een abnormale vorm zoals kop en staartafwijkingen. deze zaadcellen hebben meer moeite om de eicel te bereiken, de kans dat ze een eicel bevruchten is veel minder groot dan bij normale zaadcellen. demek ki neymis kola sigara içmiyoruz, alkol almiyoruz, östrojen deposu bitkilerden gidalardan ilaçlardan mümkün mertebe uzak duruyoruz, bol su içiyoruz, tropikal egzotik meyve tüketiyoruz, abur cubur yerine annemizin yemeklerini tercih ediyoruz, spor yapiyoruz, ata biniyoruz, kalp kirmiyoruz, kafa ütülemiyoruz, dizi izleyenleri arkadas edinmiyoruz, fala inanmiyoruz, inananlari sevmiyoruz, sevip de kavusamayanlara saygi duyuyoruz, istiklal marsini ezbere biliyoruz, arada orhan gencebay dinliyoruz, o kim diyenlere içimizden sövüyor ve hizli adimlarla ilerliyoruz..

Leave a Reply

Your email address will not be published.