Categories
Binnenland & buitenland

Schaap met MENSENHOOFD geboren

In Toerkije is er een lammetje geboren met een MENSELIJK hoofd.

Het diertje zou zijn eerste licht schijnend zien in een dorp dichtbij de stad Izmir in de land van wonderen: Turkije. Helaas heeft het kalf de geboorte niet overleefd.

Men twijfelt dat het mutatie-lam zo’n opmerkelijk hoofd kreeg, omdat er in het voer van de moeder veel te veel vitamine A zat. Veearts Erhan Elibol verklaarde dat hij in het verleden veel mutaties tegengekomen is bij koeien en schapen, zoals een kalfje met één oog, twee hoofden of vijf poten, maar zoiets vreemds heeft hij nog nooit gezien. ‘Ik kon mijn ogen niet geloven’. Zoals je ziet heeft het lammetje menselijke ogen, neus en een mond. De oren lijken wel op schapen-oortjes.

Je zou denken dat dit de eerste keer is dat zo’n opmerkelijk dier wordt geboren, maar nee! Slechts enkele maanden geleden, namelijk in het maand september 2009 werd een ‘mensengeit‘ geboren. De dorpbewoners vonden hem té freaky uitzien en besloten hem paar uurtjes na de geboorte snel te doden. Ze zweerden erbij dat zelfs honden de mensengeit eng vonden. Biologen konden de verbrandde mensengeit niet onderzoeken, maar nu is dat wel mogelijk.

*kucht* geitenneukers *kuch*

[ad#468×60 banner]

One reply on “Schaap met MENSENHOOFD geboren”

Leave a Reply

Your email address will not be published.