Categories
Internet & technologie

Zeven bijzondere laptops

1 – Orkin’s Rolltop

De Rolltop is een musthave voor de neurds onder ons. Het is een concept, maar de model wordt uitgebreid tot een ultieme laptop. Zo is het apparaat volledig oprolbaar vanwege een flexibel OLED 13 inch display. De Duitse Orkin Design is de maker van dit opmerkelijk ontwerp en toont d.m.v een videootje hoe het eigenlijk eruit zal zien.

2 – Datamancer’s Steampunk Laptop

Het lijkt inderdaad om zo’n ouderwets muziekbox van de jaren ’70, maar het is een handgemaakte Hewlett-Packard ZT1000 laptop. Het steunt Windows XP en Ubuntu Linux. Het beschikt over een antieke koperen toetsenbord en muis, glazen onderdelen, aangepaste draadloze netwerkkaart en nog veel meer.

3 – Thinkpad Reserve Edition

Toen IBM de laptop divisie over liet gaan in Lenovo dachten veel liefhebbers dat de Thinkpad zou verdwijnen, maar dit geïmproviseerde design laat jaloerse blikken over.

4 – HP Girly Laptop

Sommige meisjes willen niet alleen aandacht van mannen, maar ook van gadgets en hebbedingetjes. Deze model trekt genoeg aandacht: De HP girly laptop is speciaal voor vrouwen gemaakt. De designer Nikita Buyanov weet natuurlijk wat de wensen van vrouwen zijn. De laptops moeten klassiek, stylish en hip zijn. Ook moeten ze de karakter van de eigenaresse showen. HP onderzoekt of er genoeg interesses worden opgewekt, want anders gaat het helaas niet door..

4 – Canova’s Dual-Screen Laptop

canova

De Dual Touch Screen Laptop, afkomstig van Canova, is een geavanceerde notebook voor de creatieve mensen onder os. Het apparaat heeft een aanraakgevoelig dual-screen met een electronische pen zodat je naar hartelust kunt ontwerpen. Helaas voor ons dat dit mooie ding alleen maar in Italië en Oostenrijk verkocht wordt.

5. Fujitsu’s DJ Laptop

De Fujitsu DJ Laptop heeft een 20 inch LCD-scherm en is erg handig als je vaak in het donker zit te surfen op Internet, want deze heeft een verlicht toetsenbord. Nadat je het scherm sluit functioneert deze als een platenspeler dankzij een touchscreen aan de buitenkant.

6. 2015 Compenion Laptop

2015 laptop

Dit concept mag dan nog niet af zijn, maar het is een erg opmerkelijk en interessant model van de maker Felix Schmidberger. Het scherm is volledig uitschuifbaar, dus je hele computer is eigenlijk een beeldscherm. Met dit laptop durf ik te wedden dat je vele mensen jaloers zal maken.

7. Million Dollar Laptop

1 million laptop

Luvaglio is de trotse maker van dit apparaat. De laptop bevat funtionele diamanten en kost één miljoen dollar. Hiermee bewijst Luvaglio dat ze de eerste zijn die zo’n hoog bedrag vraagt voor het apparaat. Deze laptop heeft een 17 inch LED verlicht scherm, 128 GB harde schijf, blu-ray slot drive, geïntegreerde schermreiniger en een anti-reflectie coating. De powerknop en toegangsbeveiliging is gemaakt van een gekleurde diamant.

Leave a Reply

Your email address will not be published.