Categories
Video

Hond wordt van brug gegooid

Dierenliefhebbers zijn op internet acties gestart tegen jongens die een hond van een brug afgooien. Het beest beweegt nog, jankt en kwispelt, maar het is niet duidelijk of hij nu nog leeft.

[ad#468×60 banner]

12 replies on “Hond wordt van brug gegooid”

Onmenslijk.
Door de kop knallen maar!
Als ze hem pakken moeten ze hem van een nog hoger brug afgooien!

1. De hond leeft nog. (ook geen blijvend letsel aan overgehouden =)
2. En helaas hebben ze de dader nog niet maar ja, wat verwacht je he? litouwen heeft geen zware straffen dus verwacht niet meer dan één maandje cel en een boete van rond de 800 euro.

hallo

ik vind het heel erg voor dat lief hondje

die meneer mogt dat niet doen want dat hondje heeft gewoon niets gedaan en ik vind het spijtig dat jullie de dader nog niet hebben gevonden en ik was heel fel aan het wenen

sarah Schreef:

hallo
ik vind het heel erg voor dat lief hondje
die meneer mogt dat niet doen want dat hondje heeft gewoon niets gedaan en ik vind het spijtig dat jullie de dader nog niet hebben gevonden en ik was heel fel aan het wenen

Hoi Sarah!
De politieagenten hebben de dader gelukkig wél gevonden, want facebookers hadden een actie ondernomen om de dader te herkennen en een paar leden wisten wie het was. De politie zal hem straffen, want dit gedrag keurt niemand goed.

ik vind dit zooo erg.
ik had het al eens gezien maar steeds vind ik het erger en erger.
die man is gewoon gevoelloos ik word er helemaal gestord van!
wie doet er nou zo iets,

wat een kanker imbesiel zon gast zou ik met zijn kanker kop naar beneden kankeren sorry voor taal gebruik maar zo iemand hoort niet op de wereld thuis ik zou hem martellen en dood steken al zou ik in de bajes komen maakt mij niet uit maar je gaat geen ontschuldig hondje van een brug gooien

hoe kan je dit nou doen? als normaal mens doe je zoiets niet! laat die jongens maar eens bij mij in de buurt komen. dan krijgen ze wat hollandse koek voor de kiezen zo eng dat ze zelf een brug opzoeken om eraf te donderen.
doe toch normaal stelletje achtelijke halvezolen!!

deze mensen zijn overduidelijk ziek in hun kop dat zal ik niet anders want ik heb het idee dat ze in de neprofeet alah geloven. echter zijn deze mensen opzoek naar plezier ten koste van andere daarom raad ik hun aan om bommen te gaan maken die zie om hun romp kunne plakken en dat ze dan kunnen roepen allah akbar en dan is HET BOEM!!!. dan zijn er niet meer van die zielige mensen die weerloze hondjes van viaducten af gaan gooien.
met vriendelijke groet tim

de hond is na 1/2 dagen overleden aan inwendige bloedingen,, dankzij de mensen die dit filmpje hebben verspreid, is de dader gevonden.. het was een soort van internetzoektocht… wat voor straf er is gegeven weet ik niet.

OMG.. Wat een sukkels hoe zielig voor dat hondje die heeft tog niks gedaan -,- egt deze wereld he het word nog is wat … Kneusjes wrm die hond konden ze net zogoed zelf springen maar daar hadden ze vast de ballen niet voor .

Leave a Reply

Your email address will not be published.