Categories
Religie & cultuur

Veel hömöseksuele Moslims leiden dubbel-leven

In Nederland wonen er stiekem heel veel Islamitische hömö’s. Ze zijn getrouwd en hebben kinderen, maar als de nacht nadert gaan ze naar bekende parkjes om dingen te doen die niet halal zijn.

Wat zou er kunnen gebeuren als ze aan mensen vertellen dat ze op mensen van hun eigen geslacht vallen? Emir Belatoui v.d. stichting Secret Garden verklaarde dat ze niet meer naar buiten mogen, naar hun eigen land worden gestuurd of dat ze uitgehuwelijkt worden, dus het probleem compleet negeren.

Emir probeert op te komen voor Islamitische homo’s, biseksuelen en travestieten. Ook vindt hij dat Islamitische gezinnen meer over seksualiteit moeten praten, zodat de homoseksuele jongeren uit de kast kunnen komen en gerust over hun geaardheid kunnen praten. ”Maar nergens, ook niet in de Koran, staat dat liefde tussen mensen van hetzelfde geslacht is verboden. Dat taboe is een cultureel iets, dat best kan veranderen.”

Ik verhelder de oorzaken met mijn mening, zodat misschien alles beter begrepen wordt: Je mag geen seks hebben, voor het huwelijk, ook al ben je een man of vrouw. Dit onderwerp bespreken met je ouders blijft erg taboe omdat je zondes begaat. Als je een stapje verder gaat, dus seks hebt met iemand van je eigen geslacht, zorgt dit ervoor dat je iets doet wat juist niet mag! Volgens de Islam mag je geen seks hebben voor het huwelijk en helemaal niet van achteren! Dit zal nooit goed gekeurd worden door Moslims en terecht.

Ook heeft ieder persoon een homoseksuele aantrekkingskracht voor zijn eigen geslacht. Dit gevoel verschilt per persoon, de ene kan wat meer gevoelens uiten tegen de ene dan de ander. Dit is ook bewezen door onderzoekers. Het hangt ook af met wat je je bezighoudt. Als je puur uit interesse homo-sites bezoek, kan je je hierin verdiepen. Ik zie het als een soort test voor de moslims, als je dit overschrijdt bega je een grote fout: een zonde. Homoseksuelen kunnen altijd van pad veranderen.

[ad#468×60 banner]

5 replies on “Veel hömöseksuele Moslims leiden dubbel-leven”

Allahu te’ala heeft tog niet voor niets MANNEN EN VROUWEN geschapen ?!

Homo’s moeten lekker zelf doen wat ze willen!
Zolang ze maar niet vreemdgaan (als ze een vrouw hebben!!)
en niemand kwaad doen kan mij het niets schelen wat ze doen.
Heb ik niks mee te maken en ik oordeel niet over andere mensen dat mag alleen god.

yasinusta. waarom heeft god dan ook homoseksuele geschapen??

yasinusta. waarom heeft god dan ook homoseksuele geschapen??

Leave a Reply

Your email address will not be published.