Kenmerken van Turken en Turkije

Gepost door Esrarengiiz op 27-09-09 in Religie & cultuur

Turkish Delight: Lokum

Turken zijn erg bekend om hun nationalistische gedrag. Ze reageren erg fel zodra het mooie vaderland Turkije beledigd wordt, maar waarom is dat eigenlijk zo? Vanwaar die trots? Hieronder zal ik een paar kenmerken toelichten die vrijwel ieder Turk bezit (natuurlijk zijn er ook uitzonderingen).

  • Het valt op dat Turken liever niet omgaan met Grieken of Armeniërs, dit komt door de conflicten in het verleden.
  • Ook zijn Turken erg vriendelijk en gastvrij tegenover de toeristen. Bijna ieder toerist die Turkije bezoekt komt terug voor een tweede vakantie. Heel veel mensen vinden Turkije een mooie land en daar zijn de Turken erg trots op.
  • De meeste Turken hebben een donkerbruine huidskleur en lijken op Perzen of Koerden, maar zodra je naar een andere gedeelte van Turkije gaat zoals Trabzon of Giresun (het Noordoostelijke Gebied van de Zwarte Zee) heb je een ander beeld van de Turken. Deze Turken lijken meer op mensen uit de gebieden als  Roemenië, Polen, Duitsland of Scandinavië. De mensen uit de Zuidwestelijke steden zoals Izmir of Antalya  hebben meer uiterlijke eigenschappen overeen met Italië en Spanje.
  • Turkije bezit  de mooiste vrouwen van de aarde 🙂
  • Turkije heeft een zeer technologisch gevorderd leger om de vijanden te verslaan.
  • Er zijn veel gebieden in Turkije die het zien waard is, je wordt altijd verrast met een geweldige uitzicht.
  • Turken hadden vroeger een imperium van Siberië tot aan Europa.
  • Turken zijn sterke, veerkrachtige en hardwerkende mensen.
  • Hoewel Turken niet alle mensen mogen hebben ze respect voor ieder gast die op bezoek komt. Ook al is het een vijand, men probeert altijd gastvrij te blijven.
  • De meeste Turken hebben een voorkeur om eerst een Turk te zijn en hierna een moslim. Hierdoor praten de meeste Turken liever hun eigen taal en leren de andere talen moeilijker.