Categories
Internet & technologie

EINDELIJK: levende speelgoed in pakjes

Genpet in een pakje
Genpet in een pakje

Ik heb het over “Genpets”, de nieuwe generatie speelgoed, die echt leeft!

“Genpets” zijn dieren die genetisch gemanipuleerd zijn, en ze  leven in een pakje totdat jij ze koopt! Elk “Genpet” heeft een eigen kleur, deze kleur toont de karakter van de “Genpet”.

Ze leven 1 tot 3 jaar en totdat jij ze koopt leven ze dankzij een buisje  in het pakje. Deze genetisch gemanipuleerde dieren openen hun ogen, 20 minuten later wanneer het pakje geopend wordt.

De fabrikant “Biotech” heeft de “Genpet” nog niet op de markt gebracht. Wanneer we deze enge speelgoed in onze handen krijgen, is nog onbekend. Maar als je mij vraag is het gewoon HOAX!

Maar als het niet HOAX is, hoe zouden ze smaken? Want ze lijken op een kaal geschoren honden. Nieuwe Chinese menu misschien? “Genpet” sushi.

Video van een “Genpet”

[ad#468×60 banner]

3 replies on “EINDELIJK: levende speelgoed in pakjes”

Dat lijkt mij eigenlijk geen leuk speelgoed voor kinderen!! Maar toch lijkt het me wel grappig hoor. Ben benieuwd wat het nou eigenlijk is, want ik kan me er niets bij voorstellen!

Wat is dit! Gadver! Dit is niet menselijk, ze zien er walgelijk uit en deze diertjes leven echt, zijn ze helemaal gek geworden! Je speelt niet met moeder natuur! Deze dingen leven echt, en dat is geen speelgoed.. Ik hoop dat ze nooit op de markt komen!

Leave a Reply

Your email address will not be published.