Categories
Binnenland & buitenland

Langste persoon ter wereld is Toerks

Langste persoon ter wereld is Toerks

Toerken willen ook echt ALLES in bezit hebben. Ze zijn de ontwerpers van mes en vorken, hamams et cetera.

En ze hebben ook de langste man in ‘bezit’. De 27-jarige Sultan Kosen is de langste persoon ter wereld. Zijn lengte? 2 meter en 47 centimeter! Hij komt uit Mardin, wat in het oosten van Turkije ligt.

Sultan won v.e. Oekraïense rivaal genaamd Leonid Stadnik (39) bij een wedstrijdje ‘wie het langst is’. Wat een raar gast: Hij weigerde zich te laten meten omdat hij vond dat hij genoeg in de spots stond. ‘Genoeg is genoeg’, klaagde hij. Door dit reden kreeg hij de tweede plaats met zijn 2 meter 57 centimeter.

Hoe dan ook, terug naar Sultan Kosen:
De Toerkse macho hoopt met zijn titel een nieuwe vlam te hebben en beter te scoren in de liefde. Hij vindt het erg moeilijk om een vriendin te vinden, want het meisjes zijn bang van hem. Trouwen wilt hij erg graag en wilt, nu hij toch beroemd is, meisjes te ontmoeten. AGH, wat lief.

Onderzoekers hebben ontdekt dat een beschadiging v.d. hypofyse door tumorcellen de oorzaak is van een overproductie van groeihormonen. Door dit ‘afwijking’ hebben de meeste Toerken ook enorme handen en voeten. Wat jammer, ik dacht dat Toerkse mannen macho’s waren..

[ad#468×60 banner]

3 replies on “Langste persoon ter wereld is Toerks”

omg hij is echtechtecht overdreven lang; ik zou ook bang zijn 😛

Leave a Reply

Your email address will not be published.