Categories
Politiek Religie & cultuur

Wilders wil hoofddoekbelasting invoeren

Wilders wil hoofddoekbelasting invoeren

Nederland is duur en wordt binnenkort duurder voor de moslima’s onder ons. Diegenen die hun haar willen bedekken moeten in 2010 ‘hoofddoekbelasting’ van €1000,- betalen, verklaarde Geert Wilders in het debat over de rijksbegroting.

Je moet een vergunning hebben als je een hoofddoek draagt. Wat een lariekoek! Dit is wel het toppunt van domheid. Je kan als land van ieder burger geld proberen binnen te krijgen, maar niet vanwege een religieus kledingstijl. Zo probeert meneertje W al het geld terug te krijgen van Islamieten. Dit betekent dat wij, studenten en medewerkers, geen flik voeren en geen geld overbrengen aan de overheid. We zijn een minus voor Nederland. Ik verwijs u naar artikel 1 van de Grondwet.

‘Wij’ vervuilen met moskeeën, hoofddoekjes en met mannenbaarden het mooie Nederland. En wij maar denken dat we wat cultoer en kleur in de grijze, sobere stad gaven! Maar nee, we leven onder de gemiddelde verwachtingen van de waarden en normen van Nederland, vind Geertje.

Ik moet even een traantje wegpinken. *zucht*

[ad#468×60 banner]

6 replies on “Wilders wil hoofddoekbelasting invoeren”

Ik wil belasting voor mijn ogen want in iedere krant die ik opensla staat er een foto van hem en dat kunnen mijn ogen niet aan!
Terwijl ik zo mijn best doe het te ontwijken, voor mijn eigen gezondheid 🙁

Dan wil ik dat moslima’s die belasting voor hoofddoek moeten betalen, een uitkering krijgen van minstens €1000.. Pas dan ben ik er mee eenss.. ^^

Leave a Reply

Your email address will not be published.