Categories
Leven

Hangjongeren slaan schedel kapoet!

In Engeland is een man (Steve Gator) van 26 jaar kapot geslagen. Hierdoor heeft hij een deel van zijn schedel verloren.

Steve was een samen met zijn neef aan het chillen in de stad totdat ze  een groep hangjongeren tegenkwamen. De hangjongeren gedroegen zich zoals gewoonlijk irritant tegenover deze twee gasten. Daarop reageerden Steve en zijn neef door terug  te schelden. Hierdoor ontstond er een conflict tussen deze twee groepen.

Steve en zijn neef werden kapot geslagen door de gewelddadige hangjongeren. Één van deze hangjongeren ging zover dat hij Steve’s hoofd boemhard tegen de stoeprand sloeg. AUW! Daar was Steve knockout!

Door deze ernstige vorm van mishandeling moesten de artsen een deel van zijn schedel verwijderen wegens onherstelbare schade aan de schedel. Na het verwijderen van zijn schedel maakte hij 15%  kans om te kunnen overleven.   Hij was sterk genoeg om deze drama te kunnen overleven en na twee weken in coma te hebben gezeten herstelde Steve langzamerhand.

Helaas is Steve niet helemaal hersteld, onze grote vriend is niet meer in staat om te praten door de schade aan zijn hersenen.  Hij heeft de drama overleeft maar moet verder leven met een misvormde schedel.

En over hangjongeren, die zijn nu lekker vrij buiten. De politie kon ze niet aanhouden wegens tekort aan bewijs! Ik weet niet wat voor bewijs ze nog nodig hebben, maar jah.

[ad#468×60 banner]

Update: Oude foto van Steve

Zo was Steve vroeger
Zo was Steve vroeger

Leave a Reply

Your email address will not be published.