Categories
Internet & technologie

Via Youtube de vader van je kind zoeken

Youtube helpt je met het zoeken van je echtgenoot

Youtube is erg leuk om grappige video’s te bekijken, om meningen te delen en om video-blogs te bekijken. Maar er zijn ook mensen die een mededeling hebben om de vader van haar/zijn kind te vinden.

Een voorbeeld hiervan is de 26-jarige Deense vrouw Karen die de vader van haar kind zoekt. Ze heeft een one-night stand gehad met een onbekende man waarvan ze niet eens de naam en de leeftijd weet. Ze vermoedt dat het kind August per ongeluk verwekt is in een dagje uitgaan in Kopenhagen. Zoals ieder ander one-night stand verdwijnt de man plotseling de volgende ochtend.

Karen heeft een website gemaakt en haar e-mailadres bij haar youtube-account achtergelaten zodat de vader haar kan bereiken, wat me dus onmogelijk lijkt. Alsof hij haar en het kind wilt, hij heeft zijn ding gedaan en is klaar.

Update: Mensen, het blijkt dat dit filmpje een hoax is. Het is maar een reclamestunt van een Deense bureau Visit Denmark om toeristen te lokken naar ordinaire, domme meisjes die dolgraag onenight stands hebben en nooit van condooms hebben gehoord.

[ad#468×60 banner]

One reply on “Via Youtube de vader van je kind zoeken”

Leave a Reply

Your email address will not be published.