Bush aanslag dag

Gepost door Admin op 11-09-09 in Politiek
Osama Bush Ladin

Osama Bush Ladin

Precies vandaag 8 jaar geleden is er een aanslag gepleegd op de “World Trade Center”. Waarbij 2998 (exclusief de 19 kapers, inclusief 24 vermisten) vermoord zijn en meer dan 6291 mensen gewond.

Geen leuke dag dus, 11 september. Twee vliegtuigen op de “World Trade Center”. En sinds die dag worden moslims gezien als terroristen. Waarom? Omdat Bush zegt, dat de dader Al Qaida is. En Al Qaida is een islamitische paramilitaire beweging. Dus moslims hebben het gedaan. Ik geloof het niet.

Al Qaida is een groep van Amerika. Ze doen alles wat Amerika wilt, omdat ze zelf ook “Amerikaan” zijn. 11 september was gewoon gepland door Bush om olie te stelen van Afghanistan, Irak en zo verder. Kortom Amerika is de grote Terrorist op deze aarde.

Ik laat jullie alleen met een documentaire over de WAARHEID achter 11 september.