Categories
Uiterlijk & gezondheid

Vaccin mexicaanse griep veroorzaakt kanker

Ja hoor! Daar hebben we weer een blog over Mexicaanse griep! Dit keer gaat het om de vaccins. Een Duitse expert beweert dat Mexicaanse griepvaccin kanker kan veroorzaken.

Onveilig dus. Niks is meer veilig. Als je griep heb ga je “zowiezo” dood dus. Je kan helaas niks meer doen dan alleen thuis blijven zitten en wachten totdat het voorbij is. Als je thuis wilt blijven helpt  zelfs google je met overleven! Dankzij google earth!

Je zou je afvragen waarom nou de vaccins kanker veroorzaken. Nou ik zal je even kort uitleggen. Medicijn-industrie is slim genoeg om een eigen virus te bouwen. Dus hebben ze ook gedaan. De h1n1-virus.  Natuurlijk hebben ze ook een vaccin daarvoor geproduceerd die de virus doodt. Maar in die vaccin hebben ze ook vloeistoffen erin dat juist kanker veroorzaakt! Dus dat is voor de volgende project! Want daarvoor hebben ze ook dure vaccins!

Dus medicijn-industrie huurt wat mensen die voor een vergoeding de h1n1-virus willen dragen. Hierna komt het leuke. Al deze mensen kopen een vliegticket en reizen naar verschillende plaatsen in de wereld. Een vliegtuigje naar Istanbul, Amsterdam, Parijs etc etc. Oke nu heerst er overal in de wereld Mexicaanse griep.  Daarom sturen ze dit keer vliegtuigen vol, dure vaccins naar de landen. *Ti-ChinG*! Duidelijk hea?

Oow jah voordat ik het vergeet, ze hebben nog een project, vaccin veroorzaakt ook allergische reactie bij mensen. Weer *Ti-ChinG*!

Dus mensen was je handen goed! En overleven zal ik zeggen!

[ad#468×60 banner]

2 replies on “Vaccin mexicaanse griep veroorzaakt kanker”

Leave a Reply

Your email address will not be published.