Categories
Binnenland & buitenland

Toerkse vrouw pleegt overspel en vlucht

Wat te doen als je net thuis komt, en je ontdekt een onbekende jas aan de kapstok? Je rent naar de slaapkamer en treft je vrouw in een ongemakkelijke positie met een onbekende man!

Dit overkwam een 37-jarige Toerkse man uit Middelburg op de avond van Koninginnedag. De man rende achter de minnaar aan. Helaas pakte de minnaar een mes in de keuken en bedreigde de man. Ook hij pakte een mes. Net toen het leek alsof ze een gevecht á la Zoro zouden houden greep op dat moment zijn onreine vrouw hem van achteren en vielen op de grond. Hierdoor kreeg het vrouw per ongeluk het mes in haar zij en liep een klaplong op. De minnaar nam de benen. De arme Middelburger belde onmiddellijk de ambulance nadat hij merkte dat zijn echtgenote hevig bloedde.

De vrouw is nu op de vlucht. Ze slaapt hier en daar en probeert zichzelf uit dit nare situatie te bevrijden. Ook is ze niet meer welkom in Turkije, want er bestaat een grote kans dat ze vermoord kan worden. In het Turkse cultoer is het niet acceptabel om overspel te plegen. Dit is uit den boze!

De raadsman Dunsbergen vroeg in de rechtbank hoe men zou reageren als hij hetzelfde mee zou maken als de Middelburger. ”Geweld zou eigenlijk niet mogen, maar dat is makkelijker dan gedaan’. De rechtbank zal uitspraak op 16 september 2009 doen.

[ad#468×60 banner]

Leave a Reply

Your email address will not be published.