Categories
Politiek

De waarheid achter het kapsel van Geert Wilders

We komen er wel wat te laat ermee, maar liever laat dan nooit, toch? Hoe dan ook: Geert Wilders is geen Nederlander: Hij verft zijn haar om zijn Indische roots te verbergen.

Antropologe Lizzy van Leeuwen onderzocht het vroegere leven van Geert en toonde haar resultaten in het weekblad De Groene Amsterdammer.

In het begin twijfelde men of het wel echt Geert Wilders is, maar een Amsterdamse journalist genaamd Marco de Vries bevestigde dat het echt was. Hij kreeg de foto van een jeugdvriend van Geert Wilders.

De PVV-leider maakte een reis op zijn 18de en bezocht het Midden-Oosten. Bij het bovenstaande foto is Wilders te zien in Israël. Deze foto dook op dankzij Twitter.Aghh.. Was het geen poepie?

[ad#468×60 banner]

8 replies on “De waarheid achter het kapsel van Geert Wilders”

wat een lekker ding zeg!

wat is er gebeurd sindsdien?
dat afgrijselijke blondering van hem!
bah

vroeger was geertje een lekker ding!

flikker tog op jullie teringmoslims hebben altijd wat te zeiken alsof jullie er zo goed uit zien met jullie eilandjes en matjes

Peter Schreef:

flikker tog op jullie teringmoslims hebben altijd wat te zeiken alsof jullie er zo goed uit zien met jullie eilandjes en matjes

Typisch een gevalletje van zwart/wit nadenken! Proficiat, je beschikt over de basiseisen om een pvv-aanhanger te worden.

Leave a Reply

Your email address will not be published.