Alatoerka op reis: Dit keer .. Venlo

Gepost door Admin op 12-08-09 in Alatoerka nieuws

Heb je je OV bij de hand? En wil je wel eens de andere kant van Nederland zien?
Dan is het een goede keuze om naar Venlo te gaan.

Venlo is een grote stad aan de grens. Je ziet niets meer dan het kleur groen! Dat is toch veel mooier kleur dan grijs! En je kan het woonplaats van de Venloër-Geert Wilders checken. Blijft een leuk herinnering voor later.
In de stad merk je dat er veel Duitsers dan Nederlanders aanwezig zijn. Of zijn ze nou sneaky sneaky weer Nederland aan het pikken? Oh my guttie!

Leuk nieuws voor de drugsfreaks onder ons: In Venlo mag je ‘vrijer’ blowen dan in Rotterdam. Veel Duitsers komen naar Venlo om hun softdrugs te kopen. Venlo heeft een gedoogbeleid t.a.v. softdrugs, d.w.z. dat het toegestaan is om 5 gram per dag voor eigen gebruik te kopen. De Duitse politji bemoeit zich veel minder met jongeren en Duitse drugstoeristen, die zijn er daar onwijs veel te vinden. Ik raad ieder drugsgebruiker daar voor altijd te blijven. Dus ga naar daar en kom nooit meer terug. Dank u.

En een ander leuk nieuwsje voor als je toch meer een city-girl/boy bent dan een grasliefhebber: In Venlo kan je gewoon naar het H&M en andere winkels gaan, maar verwacht er niet veel van!